/Cluj/Service auto

SC Mechatronics SRL

Strada Kővári László 3, Cluj-Napoca 400489, România

SC Mechatronics SRL
Service auto
5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHMM+7P Cluj-Napoca, România
+40 742 026 694
servicemotociclete.cluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Acoperisuri verzi Odú
Acoperisuri verzi Odú4 ani în urmă
Echipa profesionista care e in stare sa diagnostizeze corect, sa analizeze o problema in ansamblul ei ( si nu doar sa puna testerul si sa se minuneze...).
Atenti la amanunte care fac diferenta intre o functionare corecta sau problematica (lucruri aparent neimportante ca existenta sau lipsa unei garnituri la montaj - dar cand acest aspect face diferenta intre functonal si nefunctional deja importanta acestuia creste exponential)
Moticicleta noastra s-a plimbat din service in service pe la reprezentanta (KTM) si tot nefunctional a ramas pana cand ei l-au reparat.

Singurul lucru negativ e ca datorita serviciilor de calitate prestate sunt supraaglomerati si pot da termene de rezolvare a problemelor destul de lungi. Dar merita sa apelati la ei !
Florin Florin
Florin Florin4 ani în urmă
Sper sa faca vreodata si pentru mone o reparatie a motorului
Gheorghe-Victor Apostu
Gheorghe-Victor Apostu6 ani în urmă
Rezolvarea holistică si în mod profesional a oricărei probleme cu care se confruntă motociclete ta. Întreținere și reparații.
Monster Fish Keepers Romania
Monster Fish Keepers Romania2 ani în urmă
RECOMAND ! Un adevarat provesionist . Am adus la el un ninja zx9r la care avea nevoie de reparatii majore , raportul calitate / pret exceptional , un mecanic care pune suflet in ceea ce face si chiar e gata la timp . Am fost pana acum la multi mecanici moto cu diferite probleme cu diferite motoare . Dintre toti , e singurul care la scurt timp dupa mi-am primit jucaria inapoi , ma sunat sa ma intrebe daca e totul ok sau daca mai vreau ceva reglat diferit si cum se comporta motorul dupa reparatie .
Razvan Dindelegan
Razvan Dindelegan2 ani în urmă
Am reparat doua ATVuri la ei si sunt foarte multumit de pret - calitate cat si de profesionalismul de care au dat dovada ... PS: am sa duc si motocicleta pt o revizie din partea unui profesionist ! .
Florin Alexandru Candale
Florin Alexandru Candale2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de serviciile celor de la SC Mechatronics SRL, mi-am reparat motorul de doua ori până acum la ei, totul a fost ok. Promptitudine, transparență și bună dispoziție.
Bill Gates
Bill Gates2 ani în urmă
Foarte buni băieți
Tony Gergely
Tony Gergely2 ani în urmă
Foarte ok. Lucrează foarte bine, am fost extrem de multumit. Pret chiar ok
Locații recomandate