/Cluj/Service auto

SERVICE SERBAN

Strada Mihai Eminescu 900, Luna de Sus, România

SERVICE SERBAN
Service auto
4.9
175 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PCXJ+PG Luna de Sus, România
+40 744 931 111
service-serban.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
F M
F M2 ani în urmă
Am făcut înainte de merg la mare direcția în 2 locuri cu super aparate dar degeaba că trăgea dreapta nimeni nu știa de ce doar povesti de 2 lei că mașina veche deși tehnic e in stare perfecta fiind vorba de o Skoda superb 2003 . Aici pe lângă faptul că am aflat de ce îmi trage dreapta mi-a reglat și cealaltă roata in funcție de problema și roata (fuzeta îndoită foarte puțin ) cealalta . Mi-a explicat frumos că e in regula nu e tragedie și pot umbla liniștit nu se uzează nici cauciucul și nici nu o să mai tragă așa tare că înainte . Așa a și fost

Recomand cu încredere , nu se grăbesc explica . Foarte ok oamenii
Pascalau Cosmin
Pascalau Cosmin2 ani în urmă
Servicii de top din partea băiatului care se ocupa cu reglajele. Am venit din Oradea sa reglez direcția deoarece la firma "La Nicu cauciuc" de pe centura după ce mi-am cumpărat cauciucuri noi de la ei pentru că voiam sa reglez direcția , m-au respins pe motiv că am joc la caseta de direcție . Totuși am zis sa incerc și la "Șerban" deoarece știam din trecut că dânsul este profesionist in reglaje . Surpriza : domnul Șerban s-a pensionat și a lăsat loc băiatului său care face o treabă extraordinar. Mulțumesc !
Dragos Moldovan
Dragos Moldovan2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Personal bine pregatit, cu dorinta de a explica ce se lucreaza la masina. Servicii rapide si ieftine.
Alexandru Budai
Alexandru Budai2 ani în urmă
Recomand,este cel mai bun. Sc.Dani Service Rapid.srl,am fost cu mai multe masini dar recent cu chevrolet captiva 2012,promptitudine corectitudine
Septimiu Ungurean
Septimiu Ungurean2 ani în urmă
Foarte multumit de modul cum mi-au explicat lucrurile referitoare la reglajul directiei. Cu siguruanta am sa revin pentru reparatii sau reglaje la sistemul de directie (cand o sa fie cazul).
Mihai Rad
Mihai Rad4 ani în urmă
Am apelat la Service Serban atat pentru reglat de directie cat si pentru servicii de vulcanizare si am fost foarte multumit de fieare data. Preturi ok, personal foarte amabil si calificat, locatie convenabila - recomand!
Alex Mester
Alex Mester2 ani în urmă
Foarte profesionisti!
Am sunat la service pe la pranz pentru "rezervare" si m-au primit instant.
Mi-au echilibrat toate rotile rapid,.. am facut test drive, ... Masina nu mai trepideaza la viteza; M-am intors multumit, am platit, Si pot sa recomand orcui acest service!
Multumesc Baieti!
Laurentiu Laurentiu
Laurentiu Laurentiu2 ani în urmă
Mecanica excelenta, service ireproșabil.
Programare telefonica rapidă, diagnosa gratuita, service-ul perfect.
Recomand cu drag.
Locații recomandate