/Cluj/Service auto

Fărcaș Service

Strada Crângului 50, Dej 405200, România

Fărcaș Service
Service auto
3.9
123 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4VGM+8W Dej, România
+40 745 514 337
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan Vasiliu
Razvan Vasiliu2 ani în urmă
F prompți și de ajutor!
Mihai Razor
Mihai Razor2 ani în urmă
Am venit in vacanta in Roamania in Dej si am apelat la serviciile acestui atelier ,,FARCAS,, pt ca cineva mia lovit mașină mea Bmw 740 cu numere de Spania și mia dat segurul , acest atelier a făcut o reparație de genul,,,las ca ii bine și așa,,,și a reparat tabla dar senzorii de apa nu ia reparat și acuma am adus mașina în Spania și trebuie sa o repar încă o data.Nu este de încredere acest atelier, nu recomand.
Grigore Chendrean
Grigore Chendrean4 ani în urmă
Am avut o experienta terifianta , la primul cauciuc schimbat au julit toata janta iar cand am atras atentia au spus " amu ce sa faci ,se mai intampla , iar seful ma apostrofat " ce plm , vrei sa ma inveti tu meserie" acuma mai ramane sa schimbe uleiul si filtrele , sper sa nu sara masina in aer !!!!
Paul P.
Paul P.5 ani în urmă
Dupa ce le-am aratat ce treaba buna au facut pe masina care a fost la ei in service au incercat sa sara la mine sa ma bata si sa imi sechestreze masina, asa ca am fost fortat sa sun la 112, politia a rezolvat rapid problema. Multumesc Farcas pentru golaneala.
Avram Petrean
Avram Petrean5 ani în urmă
E un service bunicel pentru a repara treburi de amatori la mașină. Din păcate singurul service din Dej care lucrează cu asigurări,posinil singurul motiv din care mai funcționează. Eu unu am avut experiente foarte proaste în acest service. Nu recomand doar în cazuri se urgenta.
ADELA_ ȘIPOȘ
ADELA_ ȘIPOȘ2 ani în urmă
Felicitări pentru toate fetele care le aveti in magazin ..foarte frumos vorbesc
Mihai dan pop
Mihai dan pop2 ani în urmă
Am fost pentru o programare (Duster, 3 dosare daune Omniasig).....super amabili,atât d-nul Fărcaș, cât și d-nul ing. Cristi. Zona de primire clienți, birou , sala de asteptare , foarte curate, curte mare ,parcări pentru clienți.Vis -a- vis de profesionalism, voi reveni, după ce îmi vor repara mașina, dar....avand in vedere cele deja constatate, sunt convins că totul va fi ok.
Constantin Mihaiu
Constantin Mihaiu2 ani în urmă
Un servis la îndemîna clientului
Locații recomandate