/Cluj/Service auto

Kingpin Performance

Calea Baciului Nr 179B În Spate la Napolact, unde este bariera, Cluj-Napoca 400230, România

Kingpin Performance
Service auto
4.8
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QGMM+7M Cluj-Napoca, România
+40 743 425 762
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rudolf Kovacs
Rudolf Kovacs2 ani în urmă
Băieți fac o treabă super bună vă recomand!!!
Tot așa băieți 💪
Gabriel Constantin Luca
Gabriel Constantin Luca2 ani în urmă
Am apelat la serviciile băieților pentru un soft stage 1 la un E46 și am plecat de acolo mai mult decât mulțumit fiind un împătimit al condusului sportiv as vrea sa le mulțumesc pentru performantele de calitate oferite motorului după soft ! Recomand cu cea mai mare încredere!!!
Seba
Seba2 ani în urmă
I-am cautat pe cei mai buni si am ajuns aici. Software si servicii de calitate superioara, personal profesionist si amabil, m-am simtit ca acasa cat au lucrat la masina. Recomand cu incredere!
Zegreanu Armand
Zegreanu Armand2 ani în urmă
Super profesionali băieții și amabili, nota 10, servicii de calitate, spațiu foarte curat, și rezultate extraordinare, am făcut deja 3 mașini la ei și știu sigur la cine aduc și următoarele, să nu uit de pisicuța incredibil de drăguță!
Timotei Campean
Timotei Campean2 ani în urmă
Locul este drăguț, am înțeles ca oamenii fac masini scumpe, respect pentru asta dar din păcate experiența mea nu este una satisfăcătoare oricât mi-am dorit-o si am apelat la cei mai scumpi pentru asta. In sensul ca nu simt nicio diferență care sa ma ajute la mersul normal sau in depășiri. Se tureaza putin mai tare doar la 3800rpm dar e mult prea târziu ca turație deoarece înainte de 3800rpm am mult gol de putere si nu are rost si sens sa ajung la asemenea turații in depășiri din moment ce după 3000rpm nu mai trage. Am crezut ca e doar feelingul meu dar am măsurat si 0-100km/h si am comparat cu măsurătorile de acum 2 ani si tot 12 secunde imi ia.

Am mai "cipat" un Ford Mondeo acum multi ani, de la 90cp la 116cp dar diferențele erau mari, simțeai ca trage mai bine chiar si înainte sa intre turbo la 2000rpm, după 2000rpm nu mai vorbesc... Tot 2.0 diesel.

Masina in cauza: Citroen c5 2.0 automat, stoc avea 136 cp, acum are 157 cp conform graficului KingPin-Ateam.
Radu C
Radu C4 ani în urmă
Un serviciu de calitate! Sunt foarte multumit de acest soft, tinand cont ca am avut initial un alt soft care mi-a dat dureri de cap. Sfatuiesc pe oricine, care are de gand sa faca o resoftare, sa apeleze la profesionisti in domeniu, altfel o sa va para rau mai tarziu. Calitate si amabilitate, la asta se rezuma firma A-Team, in special Victor care a fost foarte sociabil si cu multa rabdare.
Andrei Sovre
Andrei Sovre4 ani în urmă
Recomand cu incredere! Un adevarat profesionist si foarte amabil! Masina se comporta mult mai bine dupa softul ATeam, merge mai rotund si mult mai puternic.
Mihail Adam
Mihail Adam2 ani în urmă
Came in with a 2005 Ford Focus 2, 2005, 1.6 tdci, 90bhp, needed Stage 1. Had a custom set-up, with the turbo and common rail injector from the 109bhp engine. End result: 142 bhp, the engines runs smoother. It took 3 versions to finally get the right one , but he was really cool and patient throughout the process, I really appreciate that. Also, since the first 2 versions didn’t work as expected, he insisted on coming back to get the one that really fits my car. Definitely recommending this shop!

Aveam nevoie de Stage 1 pe un Ford Focus 2, 1.6 tdci, 90cp, cu turbo si injectoare de pe motorixarea de 109. Rezultat final: 142 de cai, dar asta dupa 3 versiuni de soft. Am apreciat faptul ca a fost foarte rabdator (cu mine si cu masina) de-a lungul procesului - ba chiar a insistat pentru a 3a versiune, doar ca sa se asigure ca am cel mai bun set-up pe masina. Recomand cu incredere!
Locații recomandate