/Cluj/Service auto

Hal Service S.R.L.

Strada Plevnei 8, Cluj-Napoca 400000, România

Hal Service S.R.L.
Service auto
3.9
162 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJQH+32 Cluj-Napoca, România
+40 264 456 261
halautoservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian breaz
Adrian breaz2 ani în urmă
Profesioniști dacă faci programare rezolvi rapid problema.
Paul Popa
Paul Popa3 ani în urmă
Am vopseaua sărită pe o portiune mică la mașină, deci am sunat la HalAutoService și mi s-a spus să trec pe la ei să constate. Am și mers imediat însă domnul în vârstă și autoritar care pare șeful mi-a spus sa revin când nu plouă. Am revenit ziua următoare când nu mai ploua și s-a răstit la mine că am trecut așa, pe nepusă masă (probabil trebuia să ghicesc că de această dată aveam nevoie de programare). Mi-au vopsit totuși în parcare locul unde era sărită vopseaua, însă noua vopsea s-a dus în câteva zile...
Mirco Ivanovic
Mirco Ivanovic4 ani în urmă
Din păcate nu pot să dau mai puțin de o 🌟 . Minus Infinit ar merita + dosar penal. Am fost la ei cu o problemă la plăcuțele de frână , au făcut ei o invenție de au pus alte plăcuțe decât cele recomandate. În 6 luni mi s-au distrus complect discurile . Atenție la ce vă lăsați în mașină , chiar și la baterie și/sau alte piese !!! Fură ăștia ca ... Hunii !
Sebastian Timbus
Sebastian Timbus6 ani în urmă
Am fost la itp de doua ori la ei , de fiecare data respins pe motive aiurea doar ca sa te faca sa platesti taxa de revenire . Mentionez ca masina iesise din service cu 2 zile inainte de itp cu consumabile schimbate si in regula . Angajatul de la itp Chiorean Vasile , un nesimtit si un figurant , comportamentul lui cu clientii iti lasa impresia ca esti pe la ceva institutie de stat si ai de a face cu un fuctionar public ... In concluzie si dupa ce am citit si alte comentarii negative despre service , eu nu o sa mai calc vreodata pe acolo si nici nu recomand altora sa isi piarda timpul cu ei .
Cata Brad
Cata Brad2 ani în urmă
Am avut programare, dar am renuntat din motive ce țin strict de mine,însă mi a plăcut modul cum am fost tratat in momentul programării și deasemenea cand am sunat sa le spun ca am renuntat. Omul a vorbit f. frumos, civilizat, înțelegător,iar la final mi a transmis că pot veni oricand am nevoie. Sincer, BRAVO!
Nightfall
Nightfall2 ani în urmă
Am facut la ei unghiul de fuga si pe langa ca mi-au pus volanul intr-o parte imi uzau cauciucurile pe fata. Pentru rezolvarea problemei nu am putut reveni in 2 saptamani si a trebuit platit inca o data. Plus valori la convergenta, cadere si umghi de fuga care nu erau in tabel si dau vina ca nu se poate regla la masina.
B Marcel
B Marcel2 ani în urmă
Am fost pentru vopsire aripa fata dreapta si calitatea/pretul au fost foarte bune. Recomand acest service pentru serviciul de vopsire. Voi reveni si in viitor.
Laurentiu Negrean
Laurentiu Negrean2 ani în urmă
Neprofesionalism 100%. Am vorbit la telefon cu ei și mi-au spus că pot să vin pentru o verificare în următoarea zi la ora stabilită. Când am ajuns acolo nu era vorba de nicio programare, în fața mea mai erau oameni, dezorganizare (nici măcar nu se știa cu cine am vorbit la telefon). Am așteptat în jur de 30 de minute în care am fost ignorat. Nu recomand.
Locații recomandate