/Cluj/Service auto

ACC Invest-Service Auto

Strada Avram Iancu 486, Florești 407280, România

ACC Invest-Service Auto
Service auto
4.3
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG2F+PM Florești, România
+40 745 364 367
acc-serviceauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Spanu Ionut
Spanu Ionut2 ani în urmă
Am sunat pentru o programare iar doamna care a raspuns la telefon mi-a cerut sa-i trimit niste poze pe whatsapp. Dupa ce am trimis pozele, mi-a dat un pret cu care am fost de acord si am cerut o programare, insa doamna a disparut lasandu-ma pe seen :)) Neprofesionalism la superlativ. Oribila experienta, insa daca doriti sa va pierdeti timpul cu mesaje pe whatsapp si telefoane dupa care sa fiti ignorati, apelati cu incredere la aceasta tentativa de service.
Berende Sergiu
Berende Sergiu2 ani în urmă
La fiecare “vizita” avuta la service am avut parte de o reparatie rapida, corecta si la un pret decent!
Molnar Norbert
Molnar Norbert2 ani în urmă
Am mers la ei pentru a schimba un ansamblu de stergatoare. M-au primit, au zis sa las masina acolo iar dupa sa ma intorc dupa ea. Intre timp au sunat cum ca e fisurat parbrizul si ca nu ei au facut-o. Cand am mers dupa masina am vazut ca era fisurat chiar calumea din cauza fortarii grilajului de protectie banuiesc. Cica nu ei au facut-o. Nu recomand. Nu am mai patit asta pana acum.
Sebastian dudu
Sebastian dudu2 ani în urmă
In poza de mai jos se vede antigelul, la 5 zile de la schimbul distribuției. Din ce stiam la schimbul distributiei se inlocuieste si antigelul, dar deh, nu am primit deviz, nici factură, nici macar proforma. Aviz amatorilor
Gabriel enache
Gabriel enache2 ani în urmă
Am fost la ei pentru că auzeam ceva la roata din spate stânga. Am dat telefon, un domn mi-a spus să vin, am lăsat mașina acolo. Prima problemă e că nu mi-au luat-o în primire, așa cum se face la un service profesionist. La un service profesionist, ți se completează o fișă, vine cineva și inspectează mașina înainte s-o primească. Aici nici măcar nu s-a uitat unde e. A luat cheia și gata. M-a sunat după ceva timp și mi-a spus că nu aude nimic, că mașina nu are nimic. Am întrebat dacă a urcat-o pe elevator și a inspectat toate roțile. Mi-a băjmăgit ceva. Când am fost să-mi iau mașina, același domn mi-a spus că mașina nu are nimic. L-am întrebat dacă se mai aude zgomotul reclamat de mine. Mi-a spus că da, că e de la vârsta mașinii.

Bineînțeles că zgomotul era acolo.

Am fost la un alt service. Acolo (după ce mi-au luat mașina în primire așa cum m-așteptam) m-au sunat și mi-au spus că zgomotul nu era la roata din stânga spate și în față, mi-au spus ce au reparat și alte detalii. Am plecat cu mașina reparată, și mulțumit.

AAC Service e cel mai jenant service în care mi-a fost dat să calc vreodată.
NU-L RECOMAND!!!
Rachitan dragos
Rachitan dragos2 ani în urmă
Am schimbat la ei un furtun de la sistemul de racire. 150 de lei cu tot cu manopera, programare de pe o zi pe alta, masina a fost gata a doua zi. La alt service din Floresti (Elite Service), doar piesa costa 350 de lei. Norocul meu a fost ca ceilalti erau aglomerati si trebuia sa astept mai mult. Doar aici mai vin, recomand.
Bercsenyi Laszlo
Bercsenyi Laszlo2 ani în urmă
Preț oke calitate ok se vede în poze
Ioan Borodi
Ioan Borodi2 ani în urmă
Nota 10 pentru acesti oameni minunati! Pe langa faptul ca mi-au reparat masina inainte de termen, au dat dovada de profesionalism, m-au contactat in permanenta si mi-au explicat ce si cum trebuie facut la masina si care ar fi costurile. Raport calitate/pret excelent, foarte seriosi si profesionisti. O sa revin cu mare drag la service, poate si cand nu o sa am probleme. :) Cu respect, baiatul cu "caseta" !
Locații recomandate