/Cluj/Service auto

Stelco Service

Strada Câmpina 62, Cluj-Napoca 400000, România

Stelco Service
Service auto
4.6
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJQF+47 Cluj-Napoca, România
+40 720 600 400
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Berbecar
Marius Berbecar2 ani în urmă
Foarte scump!!!!👎
Am fost azi 10.09.2021 să-mi verifice eșapamentul la o Skoda Octavia 1, mi-a ridicat-o pe elevator și nu a identificat nimic (nici o problemă) și pentru asta mi-a luat 30 de lei ! Nici măcar nu a durat 3 minute toată activitatea și mi-a solicitat 30 lei ( fără chitanța-bineinteles) !
Mă între cât costă o lucrare de 1-2 ore !!!
Foarte foarte scump !!!👎👎👎👎👎
N-are rost !!!!.
Ciprian Ghib
Ciprian Ghib2 ani în urmă
Patronul e om de cuvant, iti explica sa intelegi ce probleme ai la masina, preturi rezonabile, lucrarea a fost facuta repede(montar catalizator, toba finala). Recomand ! Atata ca si-au schimbat sediul, acum sunt pe Bobalnei 75 fix langa Oser.
RGN
RGN2 ani în urmă
Altitudine jalnică a omului de acolo, vorbește cu tine de parcă ar fi D-zo pe pământ, după 2 săptămâni de mers pt in tub flexibil, o rezolvat azi cu 180 lei pt 5 minute de lucru ! Bon fiscal ? Nici vorba!
Crisan Dragos
Crisan Dragos4 ani în urmă
La prima vedere serviciile au fost bune (anul 2016) am schimbat tot ce tine de esapament la ei, de la motor pana la finala. Toate bune si frumoase dar in 3 ani au ajuns sa arate ca fier vechi de 20 ani. Mentionez ca toba originala la o masina de 20 ani nu arata nici pe departe la fel de rau cum arata toba asta de 3 ani marca Stelco. Atat catalizatorul cat si toba finala au ajuns praf ca si mancate de termite. Cand am revenit la ei sa imi schimbe iar toba cumparata de mine din alta parte ei mi-au precizat ca pun doar piesele lor. Pai asa sa tot faci bani de pe om. Cele 3 stele sunt arhisuficiente.
Alex Sebastyan
Alex Sebastyan4 ani în urmă
Am lasat masina pentru reparatii de dimineata dupa masa am luat-o pretul destul de ok 340 piese plus manopera.

Singurul incovenient e ca se poate plati doar cu cash, deci sa aveti banii la voi in momentul ridicarii masini daca sunteti persoana fizica.
Ilie Cozanu
Ilie Cozanu6 ani în urmă
Am avut un colier desprins, si cateva gauri in toba, si suna masina de te speria, dar domnii de la Stelco, au rezolvat problema in cateva minute (50 lei).
Am mentionat pretul, deoarece am fost la un service (pe strada Bujorului), si mi-a spus acel domn ca mi-e stricat tubul flexibil, si ma costa 250 lei, iar in cateva zile este gata.
Raul Dorel Mărginean
Raul Dorel Mărginean2 ani în urmă
Mulțumit de calitatea service-ului, minusurile ar fi ca nu poți plăti cu cardul și ca nu poti face programare, să nu fi nevoit să aștepți. Personal am așteptat in jur de 20-25 de minute. Mult sau puțin, depinde de părerea fiecăruia.
Florea Cristian
Florea Cristian2 ani în urmă
Am avut de schimbat toba intermediara la o mașină. Am sunat, m-am programat și când am ajuns m-au ajutat profesionist și rapid cu problema mea, totul la un preț foarte corect (150lei). Din partea mea nota 10!
Locații recomandate