/Cluj/Service auto

AutoEchipat

Strada Aurel Vlaicu 180, Cluj-Napoca 400678, România

AutoEchipat
Service auto
2.8
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJP+79 Cluj-Napoca, România
+40 722 330 053
autoechipat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Romulus Negrean
Romulus Negrean2 ani în urmă
BMW x1 f48 . Livrare prompa . Piesa originala far ceata Hella . Pretul cel mai bun de pe piata .205 lei Recomand
Anghelache Ioan-Marius
Anghelache Ioan-Marius2 ani în urmă
Total neserioși! Am comandat de pe site-ul eMag produse furnizate de Auto Echipat Shop o casetă de direcție, pe data de 22 noiembrie 2021... În dimineața zilei de 3 decembrie am primit un sms de confirmare de la eMag că produsul va fi livrat în intervalul 7-8 decembrie...Seara, când am verificat statusul comenzii am constatat că mi-a fost anulată comanda. Fără absolut nici o înștiințare! Comercianți, ce să zic...! RUȘINE, băăă!
Daniel Preda
Daniel Preda2 ani în urmă
Un site de tot cct. Stau de 2 săptămâni dupa o comanda. Ii sun de 3 zile și îmi tot zic ca e la curier, verific awb ul la curier și nu exista. Vai de voi
Nelutu Muntean
Nelutu Muntean2 ani în urmă
De mai bine de 1 saptamana astept o piesa si nimic
Tot ca e trimisa si absolut nimic
Moon Eve
Moon Eve2 ani în urmă
Am comandat un stop de audi a6 c6 joi 9 septembrie, mi s-a spus la telefon și nu o data ci de mai multe ori, ca îmi va ajunge sâmbătă, revin cu un email la departamentul vânzări pt un awb, iar dânșii ma informează ca, coletul meu ajunge luni sau marți. Acum va întreb, cei care răspundeți la telefon sunteți aceeași care răspundeți la e-mail-uri? Oferiți informații false la telefon. Spuneți una și faceți alta, pai în stilul asta va pierdeți toți clienții. Sunteți un personal care nu are cuvânt, iar mie cu oamenii de genul nu îmi place sa colaborez, probabil nimănui nu ii place. Poate celor de la ANPC le va place de voi. Dacă facem mai multi reclamații contra firmelor de genul, reușim sa scăpăm de țepari.
Roland Alexandru
Roland Alexandru2 ani în urmă
Am comandat un set de inele centrare pt jante. Au venit alta dimensiune. Doua zile la rand am sunat pt a vedea procedura de retur si de a le primi pe cele corecte. NU RASPUNDE NIMENI !!!
Neseriosi!!!
Ionut Marcel Labos
Ionut Marcel Labos2 ani în urmă
Am comandat de la dv o curea variator ATV Polaris Trail Boss, din păcate mărimea care mi-ați trimis-o nu este cea corespunzătoare. Am încercat sa iau legătura cu dv telefonic dar din păcate nu mi-a rasp nimeni. Va rog sa-mi comunicați modalitatea de retur și înlocuire cu o mărime corespunzătoare. Va mulțumesc anticipat.
Mihai Lisan
Mihai Lisan2 ani în urmă
Am comandat un capac carlig pentru bara fata x3, dupa ce am transmis seria de caroserie, mi se comunica disponibilitatea si il comand. Imi ajunge capacul , surpriza nu se potriveste, solicit returnarea capacului, transmit formularul de retur , produsul bineinteles , pentru returnare bani , asta in 18.03.2021 si nici pana astazi nu mi-au fost restiutuiti banii, desi am si sunat si de 2 ori. Comanda #100198633. Bani sunt cativa zeci de lei , nu sunt o avere, dar nu este corect si in regula.
Locații recomandate