/Cluj/Service auto

Reparo Car Service

Iris, Cluj-Napoca, România

Reparo Car Service
Service auto
2.6
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJW6+XJ Cluj-Napoca, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel __
Gabriel __4 ani în urmă
Niste tepari!
Trebuiau sa schimbe un motoras la stergatoare ce era defect. M-am chinuit cu el singur pana a mers, temporar, apoi iar s-a stricat. Am dus masina la ei, manopera plus piesa 450 de lei. Peste 3 zile iar nu merg stergatoarele. Dau jos tot sistemul, ma uit la motoras, avea aceleasi marcaje si zgarieturi ca vechiul.
Sa nu mai zic ca de atunci nu-mi mai merge nici claxonul.
O alta dovada de nota 1 a muncii lor a fost un reglaj de directie. Tragea masina in partea dreapta. O duc in service, o pun ei pe computer, dar cand ma intorc zice unu Gabi: am pus-o pe computer, uite aici foaia, totul e calibrat corespunzator, tot trage masina, nu stiu ce are. wow, ce raspuns profi, pai de asta am adus-o la tine sa o faci.
In fine, feriti-va de acest service infect cu incepatori si tepari!!!
Jancsi Szabo
Jancsi Szabo4 ani în urmă
Nu recomand la nimeni. A durat o luna pana sa repare masina. Sunt neseriosi si mincinosi
Shadow Online
Shadow Online4 ani în urmă
Nu sunt multumit deloc, nu sunt seriosi!
B. Sebi
B. Sebi4 ani în urmă
Seriosi, recomand.
Unul Oarecare
Unul Oarecare5 ani în urmă
Nu recomand! Mergi cu o problema iesi cu ea amplificata. Nu sunt deloc atenti, nu se pricep deloc, muncitorii lasa de dorit, iti zgarie masina, o tamponeaza, uita sa puna surube la loc cand iti reasambleaza masina la loc, o murdaresc cu uleiuri vopsele, pun piese care nu sunt facute pentru modelul masinii tale. Toate aceste probleme le-am patit la o singura masina. Aveam o problema la masina cu motorul(consuma ulei), am sunat au spus ca dureaza o saptamana reparatia, am mers am lasat masina cu incredere, pe sfarsitul saptamanii aveau o diagnoza, motorul trebuia schimbat deoarece era zgariat un cilindru din blocul motor(sincer dupa toate intamplate, am impresia ca ei l-au zgariat cand au desfacut motorul) am zis okay, cumparam altul(recomandarea lor) am stat 2 luni pana mi-au gasit alt motor, l-au adus, l-au montat peste 2 saptamani dupa ce a ajuns, bineinteles ca nu l-au montat bine si nu a pornit, au tot shimbat diversi senzori, pana laurma intr-o luna l-au facut sa mearga cat de cat, am mers am ridicat masina, am platit 19.000lei, am mers la masina sa plec si imi spune seful de acolo ca baietii ti-au lovit masina(usa dreapta busita maxim), dupa ce am platit!(mi-au reparat-o pe gratis, dar usa inauntru a ramas murdara cu vopsea) bun, lasand astea deoparte, cand merg spre casa ma trezesc ca la 60kmph masina smuceste, pur si simplu motorul nu mai tragea deloc si dintr-o data tragea iar, am stat cu problema asta la ei inca 3 luni, timp in care nu au facut nimic, ba mai degraba mi-au inrautatit masina(de mentionat ca mecanicii care testeaza masina pe sosea merg ca nebunii cu ele prin gropi, acolo la ei la service este rau drumul si ei merg cu masiniile clientiilor ca la curse, seful lor insa nu, din cate am vazut eu, dar sincer s-ar putea sa ma insel, in fine) in timp de 3 luni tot au incercat diverse reparatii care nu isi aveau rostul, de mentionat ca mi-au demontat bancheta din spate, bineinteles ca mi-au rupt clichetii de montare si noroc ca au uitat-o nepriceputtii dezmontata cand mi-au predat masina si am vazut ca ceva e rupt acolo(ca altfel nu ziceau nimic, mai mult ca sigur)au cam strambat din nas cand le-am spus si nu m-au pus la cheltuiala, in fine dupa 19.000lei.... pana la urma le-am spus ca nu mai merg la ei si ca vand masina sa scap odata de ei. Am mers cu masina la reprezentanta Audi si mi-au reparat-o intr-o saptamana, mi-au gasit ce are, un senzor de pe motor nu se potrivea cu modelul masinii mele, senzor care cei de la REPARO l-au montat si m-au pus sa il si platesc. NU RECOMAND ACEST SERVICE!
Dan Pripon
Dan Pripon5 ani în urmă
Sunt dezamăgit de acest service, am dus-o cu o problemă mașina și am luat-o cu alte 100, am dus-o în service pentru un senzor și s-au apucat de schimbat tot felul de lucruri la roți și filtre... Un total de aproape 2000 Ron in care mă așteptam să fie mașina reparată dar tot cu mașina stricată am ieșit din service.
Gabi Chifa
Gabi Chifa5 ani în urmă
Mașina a fost preluata rapid, reparația conforma, fără probleme.
Radu Latiu
Radu Latiu5 ani în urmă
Ma regasesc in primul comment, mai bine de atat nu puteam sa descriu experienta avuta.
Locații recomandate