/Cluj/Service auto

FKD Service

Str. Vidului, Florești 407280, România

FKD Service
Service auto
4.9
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PFQ4+P9 Florești, România
+40 364 884 413
autoservicefkd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Patrick Sorin
Patrick Sorin2 ani în urmă
Seriozitate și profesionalism.Recomand tuturor.
Gebe istvan
Gebe istvan2 ani în urmă
Este un service poate n-am cuvinte de ........Ce mă frapat curățenia desăvârșită și caldura cu care am fost
primit.Nu știu de unde atâta preocupare față de clienți.Parcă m-am simțit un pic în afară!!!! apropo dincolo.Vă doresc succes.Cred că mă voi reîntoarce la voi.
Promit.!!! Mulțumesc.
Kecseti Hunor
Kecseti Hunor2 ani în urmă
Este primul service unde am văzut curățenie, chiar, as mânca de pe podea, nu vezi urme de ulei, nu vezi dezordine, mi se pare că depun un efort în asta. Se respectă programarea. De 4 ani ma duc la ei, înainte tot am avut această problemă, bă vineri, hai sâmbătă, îți fac loc, nu am timp, și te simți vinovat că ți s-a stricat mașina. Au front desk, suni faci programare, ajungi, nu aștepți. Cum zic și ei mergi cu o problemă, pleci cu o soluție. Sunt fair cu tine, lucrează bine, nu sunt mismasuri. Îți verifică mașina, primești ofertă dacă îți trebuie schimbat, reparat ceva. Poți plăti cu card, bineînțeles, mi se pare un service de calitate, unde tu, ca și client ești în mijloc, după aia problema ta (mașina). Un prieten al meu mi l-a recomandat serviceul, care la fel de mulțumit este. Și eu le recomand când cineva mă întreabă de service.

Edit: prima data am avut si eu o urgenta. Mi-au recomandat sa schimb distributia la masina, ca deja au trecut 4 ani, dar avand si alte cheltuieli tot am amanat, pana cand a puscat pompa de apa. Am ajuns la ei fara programare si mi-au facut un efort foarte mare. In cateva zile, printre programari, sincer nu stiu cum, ca aveau program foarte strans si erau full, mi-au reparat masina.

Cand imi schimb masina, cu mare probabilitate imi iau ceva pe care ei o pot intretine.
Dan Iordachescu
Dan Iordachescu2 ani în urmă
Venit în disperare cu o problemă la mașină căreia niște măcelari de mecanici de la un alt service nu numai că nu i-au dat de cap vreo 3 luni, ba au și agravat-o, am fost plăcut surprins să găsesc aici un meșter (Zoli) care a rezolvat problema în 36 de ore. Bravo lor! Recomand cu căldură!
Antal Alpar
Antal Alpar2 ani în urmă
Cel mai bun service din Cluj.
Best auto service in Cluj.
10***
Ratiu Mihai
Ratiu Mihai2 ani în urmă
Foarte prompti si operativi. Singurii care au "pus diagnosticul" corect dupa multe incercari cu diverse reprezentante. Preturi de bun simt si multa corectitudine. Recomand cu caldura.
Dan Ionita
Dan Ionita2 ani în urmă
Un service bun, oameni serioși, recomand.
Ovidiu Gherghel
Ovidiu Gherghel2 ani în urmă
Absolut totul este la cele mai înalte standarde. Atât personalul cât și rezultatele muncii lor sunt de nota 10. De asemenea sistemul programărilor e făcut foarte bine.

RECOMAND ACEST SERVICE CU ÎNCREDERE.
Locații recomandate