/Cluj/Service auto

Reparatii parbrize Cluj-Polish faruri Cluj

Strada Teodor Mihali 36, Cluj-Napoca 400000, România

Reparatii parbrize Cluj-Polish faruri Cluj
Service auto
4.3
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJGC+G6 Cluj-Napoca, România
+40 722 214 151
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nona Bidianu
Nona Bidianu2 ani în urmă
Sun de doua zile . Telefonul închis ! Dar probabil ca propietarul telefonului , respectiv administratorul societății o sa aibă o explicație și pentru asta. Așa ca o sa fac eu primul pas și o sa îmi cer scuze ca am dorit sa apelez la serviciile Priso SRL. Promit sa nu o mai fac!
Rastasan Mihai
Rastasan Mihai2 ani în urmă
Am mers cu gaura'n parbriz, m-am întors fără gaura..ce iti poți dori mai mult.. iti oferă tot ei, folii tot de la ei am de vreo 4-5 ani fără nici o problema
Juan Fernández
Juan Fernández4 ani în urmă
Lovitura de piatra a fost reparata in 30 de minute si nu se mai vede de loc (poza este facuta inainte de reparatie). Foarte multumit!
Mathe Szabolcs
Mathe Szabolcs6 ani în urmă
"Response from the owner -a month ago
Dacă se poate răspunde cu probleme medicale se răspunde. Daca nu nu se răspunde. Nu te grăbi sa tragi concluzii fără cauza de cunoștință. Merci. " E chiar inacceptabil tratarea clientilor cu aceasta atitudine!!!
Primus pilus
Primus pilus2 ani în urmă
Total nepasatori.Am sunat de 3 ori in mijlocul zilei (ora 13:30-14), nu raspunde fix nimeni la telefon.Si nici nu te suna inapoi nici macar a doua zi.Pot sa trag decat o singura concluzie: au prea multi clienti si nu mai au nevoie.
Silvia Vladuceanu
Silvia Vladuceanu2 ani în urmă
Un domn extraordinar de drăguț, la ora 12 am sunat și la ora 14 m-a primit cu mașina, mi-a sărit o piatra in parbriz și in 20 minute a dispărut complet fisura! Un profesionalist desăvârșit. Va Multumesc!
Maftei Vidican
Maftei Vidican2 ani în urmă
buna ziua oare,, luați parprize jos si sa le lipiti iara
M A
M A2 ani în urmă
Am mers azi cu ditamai fisura, care dadea sa se intinda, in alte locuri nici nu au vrut sa auda de reparatie. Aici am fost primit direct fara programare, Domnul a fost foarte amabil si politicos, mi-a reparat fisura, abia se mai vede. Asa nu va fi nevoie sa inlocuiesc parbrizul prea curand, imi mai ramane ceva timp sa adun niste bani pentru unul nou. Recomand cu incredere. Nu lasati o mica fisura nici o zi in plus, mergeti cat de repede.
Locații recomandate