/Cluj/Service auto

AutoNik

Strada Frunzișului 74, Cluj-Napoca 400000, România

AutoNik
Service auto
4
153 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHXF+H2 Cluj-Napoca, România
+40 720 600 605
autonik.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rares Corabian
Rares Corabian2 ani în urmă
Baieti foarte amabili (in special baiatul care raspunde la telefon si se ocupa de clienti) si onesti.
Eram pregatit sa schimb intercooler/tubulatura (asta in baza unei diagnoze facute de un alt service), dar se pare ca problema era doar senzorul de pe admisie, care functiona defectuos (adica nu era stricat de tot, doar ca nu citea bine). Au stat destul de mult pentru a face diagnoza corecta, motiv pentru care am fost placut surprins cand mi-au zis la final costul lucrarii.
Dora dooraa
Dora dooraa2 ani în urmă
Mergi sa schimbi turbo ti se zice ca nu are nimic, sa mergi acasă. Ajungi in centru se rupe turbina in doua. Te duci inapoi la ei cu masina pe platforma si inca ei sunt cei socati si deranjati.
Cornel Ovidiu
Cornel Ovidiu2 ani în urmă
Atelier de excepție cu cea mai veche experiență i domeniu,servire ireproșabilă și la termenul cel mai scurt.Am dus o turbo la la 8 iar la 10 a fost gata.Profesioniști desăvârșiti.Recomand cu mare încredere.
Dorin taranu
Dorin taranu2 ani în urmă
Mi-am facut itp-ul la ei. Foarte profi. Multumesc Tibi.
Monica Dunca
Monica Dunca2 ani în urmă
Nu recomand această firmă!Am fost la ei pentru reparatul turbosuflantei,au stricat o mai mult decât au reparatul și am plătit foarte mulți bani fără a rezolva problema masinii.Nu recomand
Ciprian Span
Ciprian Span2 ani în urmă
Am fost cu turbosuflanta la AutoNik pentru ca fluiera și pentru reglaj. Au rezolvat cu fluieratul turbosuflantei, dar masina nu mai trage ca înainte. Reglaj prost făcut. Auto nu mai trage mai deloc. Băieți dezinteresați, pe graba. Bani aruncați. Am văzut multe recenzii negative la acesta firma, dar am spus ca na, poate ca nu e asa cum spun unii în recenzii ce au patit. Dar asa este. Nu sunt profesioniști pe partea de turbosuflante. La telefon pentru reglaj și echilibrat au spus un preț , acolo alt preț. Fraiereala pe fata. Mai bine mergeam la alte firma de turbosuflante în Cluj care am văzut ca au multe recenzii pozitive și f f puține recenzii negative. NU RECOMAND AUTONIK.
Andrei Constantin
Andrei Constantin2 ani în urmă
Am făcut turbina la un Peugeot boxer căruia i am schimbat motorul, avea pompa de ulei noua totul Ok și după nici 50000 km turbina este varza are joc foarte mare, bătaie de joc maxima și prețuri foarte mari
Lucian Mesaros
Lucian Mesaros2 ani în urmă
Am fost acum cateva luni cu o problema aparent la turbina, paradoxal, de la un alt service, in urma unei lucrari anterioare si, desi le-am oferit devizul lucrarii si toate explicatiile posibile, n-au stiut sa recomande un test de injectoare, lucru ce reiesea dupa o simpla analiza a devizului. Au tot "lalait-o" cu turbina si in final, am rezolvat masina la altcineva. In schimb, n-au ezitat sa ma "usture" la buzunar. Amatori.
Locații recomandate