/Cluj/Service auto

P&B Company

Strada Privighetorii 25, Baciu 407055, România

P&B Company
Service auto
4.3
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QGRH+CR Baciu, România
+40 264 436 666
pbcompany.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robert Huszti
Robert Huszti2 ani în urmă
Foarte amabili si rapizi
Adrian Negură
Adrian Negură2 ani în urmă
Un domn super de ajutor ! Va mulțumesc tare mult de ajutorul foarte necesar și eficient și rapid la schimbarea becului la auto. O sa îmi duc și masina la ceva de reparat cu frână.. recomand !
Serdeanu Claudiu
Serdeanu Claudiu2 ani în urmă
Nu stiu cum s-au ocupat de alte masini, dar de a mea si-au batut joc pe bani multi... Plus la ultima revizie au zis ca am placute de frane,dar ceva tot huruia pe spate, pe cand erau consumate placutele si pe cand am ajuns la alt service erau distruse discurile... In rest, ce sa mai zis... Am cumparat o masina impecabila si am ajuns sa am un coteț care bate din toate încheieturile...
Remus Bolba
Remus Bolba3 ani în urmă
Am făcut programare pentru montare carlig auto remorcare. Personalul a fost amabil. Montarea a durat aproximativ 2.5 ore și a costat 350 de lei. Cârligul l-am cumpărat de la alta firma.
Olimpia Ujica-Antal Antal
Olimpia Ujica-Antal Antal5 ani în urmă
Buna ziua, este prima data cand imi expun public parerea despre o firma, dar am tinut neaparat sa va sfatuiesc sa nu apelați la acești oameni, sunt oameni fara experienta, nepricepuți si neseriosi. Nu o sa intru in detalii despre asa zisa reparatie la masina si mai ales durata reparatiei, doar va recomand sa nu apelați la aceasta firmă. O zi buna
Ionut Muresan
Ionut Muresan5 ani în urmă
Am fost de 3 ori la ei .Niciodata nu mi-au rezolvat problema ba mi-au mai si "aflat" o gramada de probleme pe care sa-mi ia banii (nu pe piese ci pe manopera).. pe langa asta au si niste tarife foarte mari (cel putin dublu ca la reprezentanta marcii). Concluzie: High Risk - Low Reward! Nu-i recomand deloc!
Andrei Suciu
Andrei Suciu6 ani în urmă
Serviciile oferite sunt de cea mai proasta calitate. Angajatii sunt neseriosi si lipsiti de respect.
Inainte de a remedia o problema existenta, incompetenta mecanicilor a creat o alta problema pentru care tot clientului i se cere sa plateasca atat in bani cat si in timp pierdut.

Va recomand cu caldura sa evitati acest service cu orice pret!
Grigore dan
Grigore dan6 ani în urmă
Un service ok. Numai așteptarea este puțin mai lungă. Recomand pe viitor ca mecanicii angajați sa fie mai responsabili cu lucrarea pe care o au de făcut și șefii să îi mai verifice din cînd în cînd la fiecare lucrare în parte. Să nu fi nevoit sa vi de două ori pentru același lucru înapoi.
Locații recomandate