/Cluj/Service auto

Twin Motors

Strada Transilvaniei nr. 28, Baciu 407055, România

Twin Motors
Service auto
4.2
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QGMR+M7 Baciu, România
+40 723 200 710
twinmotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin Stanomirescu
Constantin Stanomirescu2 ani în urmă
Operativitate, competență locație elegantă și civilizată.
Din păcate la orele de vârf traficul rutier din strada Transilvania este infernal.
Nicolae-Tiberiu Kozak
Nicolae-Tiberiu Kozak2 ani în urmă
Super ok.Recomand.Profesionisti.
Klau Edy
Klau Edy4 ani în urmă
Pot sa recomad cu incredere, in orice problema legata de auto, tinichigerie, vopsitorie, mecanica, itp, reglaj directie, etc,... Este un service multibrand bine organizattoare intr-un singur loc
Alexandru Colisar
Alexandru Colisar4 ani în urmă
Comunicare maxima. Oameni profesioniști
Silviu Guseila
Silviu Guseila5 ani în urmă
Samsari si f periculosi. Am gasit un Forester pe Autovit, an 2014. Am sunat, am vorbit, cica dati-ne banii in cont si va trimitem masina (nu sint din Cluj). Am zis sa fac totusi un control pe autodna, surpriza! Masina fusese lovita, si era din 2012, nu 2014! Am salvat anuntul, convorbirea inregistrata si mesajele schimbate pt a reclama mai departe la ANPC incidentul. Desigur, am ramas cu timpul pierdut si banii dati pe raport. Ar fi bine daca Autovit ar obliga vanzatorii sa mentioneze daca masinile au fost lovite sau nu si sa fie ceva sanctiuni pt minciuni.
Raul Huluban
Raul Huluban5 ani în urmă
Twin Motors au un service auto exemplar: sunt profesionisti, iti ofera toate detaliile tehnice necesare, isi respecta programarile si te trateaza cu respect. Le pasa de munca lor si asta se reflecta in orice interactiune pe care o au cu tine. Asa ceva, pe plaiurile noastre, e chiar o raritate, si-i apreciez sincer.
Vlad Paduraru
Vlad Paduraru2 ani în urmă
Am ajuns la ei pentru o reparatie serioasa la un motor de Subaru si de atunci revin la ei pentru orice problema un pic mai serioasa a masinii. Reparatiile capitale dureaza mai mult dar sunt foarte prompti in rezolvarea oricarei probleme. Tehnic, cel putin pe Subaru, tind sa cred ca sunt cei mai buni din tara. Diagnoza foarte avansata, explicatii foarte detaliate pentru orice problema, executie impecabila si un pret corect. Recomand si voi reveni oricand la ei cu mare placere.
Marius Persa
Marius Persa2 ani în urmă
Am avut programare la reglaj directie, scurt: nu am stat deoarece după o ora de așteptare peste program, domnișoara de la recepție acră ca lamaia, mi-a zis: doar după ce am întrebat cât mai am de așteptat ca a trecut o ora de programarea mea, sa mai aștept ca are mașina în lucru,era de datoria ei sa ma informeze sau sa sune clienții că se decaleaza programarile... total neprofesioniști!
Locații recomandate