/Cluj/Service auto

Manu Auto Moto

Suite No 83B, Strada Frunzișului, Cluj-Napoca 400000, România

Manu Auto Moto
Service auto
4.8
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHXF+V4 Cluj-Napoca, România
+40 364 117 770
manu-auto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana pungescu
Ana pungescu2 ani în urmă
Foarte arogant. Primire mai proasta si atitudine de superioritate mai mare ca aici nu am mai experimentat vreodata . Initial am incercat sa sun la numarul care aparea pe google maps dar nu a rapuns nimeni. Fiind relativ aproape de locul unde locuiesc, m-am gandit sa merg personal acolo bazandu-ma pe faptul ca are numai review-uri bune. Discutia cuvant cu cuvant mai jos :
EU: Salut am venit cu un Opel Corsa cu niste probleme, ai putin timp sa arunci o privire sau sa revin alta data?
Raspuns Mecanic: Cine s-a ocupat de masina pana acum ?
EU: M-am mutat in Cluj recent si nu am un mecanic aici, pana acum s-a ocupat cineva din Bucuresti.
Raspuns Mecanic: Atunci de ce nu te duci la Bucuresti sa o repari?
Am ramas pokerface la abordarea asta in conditiile in care nu l-am insultat cu nimic, doar am pus o intrebare. Daca omul ar fi fost ocupat si nu ar fi avut timp de mine nu as fi stat si as fi inteles. In final, ca sa fie de "ajutor" mi-a dat numarul unui mecanic care se ocupa de opel si si-a vazut mai departe de treaba. Intrebarea mea este: nu putea sa zica de la bun inceput: nu ma ocup de opel ! si aia era , de ce a fost nevoie de tot episodul ala de aroganta pe gratis? 1 stea pentru atitudine , poate o fi bun ca mecanic, dar nu pot sa tac dupa aceasta experienta , lumea trebuie sa stie .
Dorin Chira
Dorin Chira4 ani în urmă
Chiar cel mai bun service ever, de multe ori si in diverse locuri dai de mecanici aroganti care stramba din nas, care au alte preocupari ori carora pur si simplu nu le pasa. Aici am venit pe recomandare (dupa ce am muscat-o de multe ori) si am fost foarte surprins, chiar ma intrebam in ce tara sunt, pe ce lume am ajuns. Orice problema ai, iti spune franc despre ce e vorba, care ar fi fost cauza, cum poti evita pe viitor, ce alternative ai, incotro te indrepti alegand fiecare alternativa, te intreaba pana si ce piese vrei sa iti alegi, la ce preturi etc. Desi rareori piesele de la reprezentanta ori din dezmembrari (difuzoare de exemplu) sunt mai accesibile decat ofertele pe care le primeste el de la terte parti, de aici nu am auzit niciodata sa faca mofturi la piesele aduse de tine: se uita la piesa, iti zice ce uzura are, cat te va tine, daca esti sigur ca vrei sa folosesti piesa asta cu toate riscurile pe care le implica etc.. Daca este vreo problema majora iti zice din start, nu afli dupa-masa cand vii sa-ti iei masina. Te suna in caz de ceva, iti explica frumos, chiar ii place ceea ce face si ii pasa de masini si biciclete cu motor ;). Este printre putinii care stiu ce inseamna siguranta pe sosea si sanatatea motorului. Pot sa zic fara sa mint, cu mana pe inima, ca este mult peste orice service si reprezentanta din Cluj! Intotdeauna las cu incredere masina pe maini bune. Manule, tineti-o tot asa!
Dan Craciun
Dan Craciun4 ani în urmă
Mecanici minutiosi, foarte atenti la nevoile masinii si ale proprietarului. Am fost azi pentru prima data la ei si am ramas cat se poate de impresionat de profesionalismul si rabdarea de care au dat dovada. Masina mea doar la ei va mai merge de acum in colo. Va recomand cu drag tuturor iubitorilor de masini!
Samuel Nechifor
Samuel Nechifor4 ani în urmă
Excelent, cel mai ok e că îți explică tot ce întrebi dl Nicu, mai rar așa mecanici. Voi recomanda mai departe.
Adrian S Pocol
Adrian S Pocol4 ani în urmă
Am avut o experienta plăcută la acest service. Preturi decente și o atmosfera prietenoasa.
Gaborean Emil
Gaborean Emil5 ani în urmă
Cel mai bun service de calitate din Cluj, merg de 4 ani, cu ambele masini. Am incredere si siguranta, iar peste toate sunt oameni faini! Good Job! Well done guys!
Szilard Antal
Szilard Antal5 ani în urmă
Service de incredere, au dat dovada de promptitudine si seriozitate. Am primit ofertele de piese pe email, factura dupa executarea serviciului, iar procesul de comunicare a fost facil. Recomand!
Simina Cicalo
Simina Cicalo2 ani în urmă
Medicii masinilor la Manu îi gasiti!
Locații recomandate