/Cluj/Service auto

COMATIM TRANS S.R.L.

Str. Veliciu Mihai, 34, Cluj-Napoca, Cluj, 400423, Cluj-Napoca, România

COMATIM TRANS S.R.L.
Service auto
3.8
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ94+2Q Cluj-Napoca, România
+40 264 441 413
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dani davey
Dani davey4 ani în urmă
Am vorbit sa imi schimbe o teava la AC si incarcat marti dimineata. Am ajuns acolo dupa ce m-am invoit de la servici ca sa ajung la ora care a zis-o si cand am ajuns acolo mi a zis cu nonsalanta ca nu mai poate ca are alta masina....Atata respect pentru client..putea macar sa sune inapoi sa-mi zica ca nu mai poate si sa nu ma invoiesc ca sa vin ca prostul acolo.
Julia Mathe
Julia Mathe4 ani în urmă
(Tradus de Google) Foarte bine. Oameni amabili și cunoscuți.

(Original)
Nagyon jó. Kedves, hozzáértő emberek.
Codrea Tudor
Codrea Tudor5 ani în urmă
Am fost la acest service in urma unei defectiuni la sistemul de clima (AC). In urma diagnozei, mi-au transmis faptul ca ar fi radiatorul de vina (iar ei nu se ocupa de acest lucru), insa acest lucru a fost contrazis la un alt specialist, unde s-a confirmat ca problema era de fapt, la termostat. Bon fiscal n-am primit pentru aceasta "diagnoza". De evitat.
Update: in urma răspunsului primit revin cu o rectificare:
În loc de ,,în urma unei defecțiuni la sistemul de clima`` rectific cu ,,in urma unei posibile defectiuni la sistemul de clima``.
Stimate domn,
O persoană care nu se pricepe atat de bine la masina, de aceea vine la un specialist pentru informatii si instrucțiuni. Eu nu aveam de unde sa stiu ca este vorba despre sistemul de climă sau de termostat. Acest lucru probabil îl puteți semnala si angajatii dumneavoastra care sunt specialiști. Sau dacă va ocupați doar de reparații la sistemul de climă și de constarea unui defect la termostat nu va ocupati întrucât nu constituie obiectul muncii voastre, imi cer iertare. Sper sa fie asa. Dacă e altfel, nu e bine nici pentru voi si nici pentru ceilalți ce vin pentru reparații la firma dumneavoastra.
Morodan Gheorghe
Morodan Gheorghe5 ani în urmă
Partea de ac ok. Dar cand au montat masca la loc, masina arata ca dupa accident. Neatentie la montaj.
Botond Bakos
Botond Bakos6 ani în urmă
Am fost de cateva ori, si sunt foarte amabili. Dar ultima data cand am fost am fost cu o scurgere de antigel sub bord. Toate "controllere" cu care reglezi caldura, unde sa sufla aerul(parbriz picioare fata) mergeau perfect cand am lasat masina, dar dupa ce au reparat scurgerea si au pus inapoi boardul merge numai la max numai cald si numai pe o pozitie. Cand am zis ca mergea perfect au zis, ca era defect cand au primit, si ca e veche. Fapt: a mers perfect si nu mege deloc acum
Adrian Schwartzkopf
Adrian Schwartzkopf6 ani în urmă
Cel mai bun service de AC din Cluj: Promtitudine, profesionalism și seriozitate. Recomand.
Vasile Stanciu
Vasile Stanciu6 ani în urmă
(Tradus de Google) tipi vechi Nice lucrează aici. preturi decente

(Original)
Nice old dudes work here. Decent prices
Ion Diaconu
Ion Diaconu2 ani în urmă
Locații recomandate