/Cluj/Service auto

Autotech Plevnei

Strada Plevnei 38, Cluj-Napoca 400394, România

Autotech Plevnei
Service auto
4.9
291 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJPJ+XC Cluj-Napoca, România
+40 748 175 518
serviceautotech.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Nagy
Adrian Nagy2 ani în urmă
Am pornit cu increderea mare dar am ramas putin dejamagit.
Am plecat cu o problema si mi-au recomandat schimbarea turbinei(7000 de lei) cu una noua.

Mi s-a parut mult, am plecat la alt service care a demontat-o si trimis la verificat, raspuns: NICI O PROBLEMA, am zis ca poate nu au gasit baiu, am zis sa o trimita la alta firma la constatat, acelasi raspuns.

De ce mi s-a recomandat schimbarea daca 2 firme specializate in turbine o considera buna?

Inteleg ca firma e noua, vorbeste super bine si prietenos cu oamenii, trimite poze dar nu e ok sa sugereze la orice "schimbat" chiar daca e in stare buna. Le-am.mai dat un review bun in trecut pentru alta problema rezolvata bine, dar ultima experienta ma lasa cu un gust amar.

In rest, echipa e buna, si comunici bine cu ei, inca nu stiu daca ma voi intoarce la ei pe viitor.
Ruben Cheta
Ruben Cheta2 ani în urmă
Pot sa afirm ca nu am avut o experiența mai buna la alt service decat aici. Echipa este una profesionista, oferind probe video la intervenția solicitată și nu numai. In prețul schimbului de ulei in cutie am primit și o analiza tehnica și electrică a mașinii, care m-a ajutat mult sa imi cunosc mașina si ce pași mai sunt necesari pentru a-i putea asigura o întreținere corecta. Multumesc AutoTech pentru tot sprijinul oferit!
Întâlnirea nr2: după cum m-am așteptat nu am găsit nimic altceva decât profesionalism respect și munca de calitate. Multumesc încă o data echipei Autotech și domnului Gabriel pentru colaborare.
Diana Chifor
Diana Chifor2 ani în urmă
Surprinsa plăcut și foarte multumita de profesionalism si de calitatea lucrărilor efectuate la timp ! Am primit un pdf cu oferta pieselor și manopera la care nu s-au mai adăugat sume in plus .Managerul și întreaga echipa sunt oameni de calitate foarte amabili ! Am primit Bonus o spălare exterior și o plasuta cu o atenție ! Recomand ! Multumesc !
Eddy Glejer
Eddy Glejer2 ani în urmă
Oameni profesionisti si faini.
Am ales service-ul datorita recenziilor. Am sunat pentru o programare si am fost programat aproximativ dupa o saptamana (Semn bun zic eu). Au fost respectate in tocmai ziua si ora. S-a facut o evaluare a masinii si s-a propus un deviz alaturi de gradul de urgenta pentru fiecare piesa sau problema.

Constatarea si reparatiile sunt filmate si clientul are acces la imagini. A existat in permanenta comunicare si intelegere pentru orice intrebare am avut. Se face carte service (daca nu exista) unde se trec toate interventiile.

O experienta placuta la care nu ma asteptam. Da, poate fi mai scump decat la alte service-uri de garaj dar comparativ cu altele cu "renume" cam tot acolo e ca pret. In schimb calitatea si profesionalismul service-ului autotech sunt la cele mai inalte standarde. Fapt observat si de ceilalti clienti.

Felicitari pentru ceea ce faceti si mult spor la treaba!
Dyo Dionisia
Dyo Dionisia2 ani în urmă
Experienta mea in acest service a fost de top mereu, profesionalismul de care dau dovada e rar intalnit la noi din pacate. Sunt deschisi si comunicativi pe tot parcursul investigatiilor, baietii isi dau tot interesul pentru repararea masinii intr’un timp relativ cat se poate de scurt. Problemele mele au fost mereu rezolvate la un pret foarte bun.
Daca doamnele imi vor citi recenzia, eu fiind tot o doamna, va recomand acest service cu caldura si incredere, stiu cat se greu este sa gasesti oameni de calitate care sa nu te fure si sa nu le pese de masina ta cu adevarat. :)

Va multumesc! Ma declar clienta fidela AutoTech! :)

P.S. Sunt tare amabili si am primit o mica atentie la plecare. Multumesc.
Marius Adrian
Marius Adrian2 ani în urmă
Grija fata de clienti este la alt nivel la Autotech si masina e pe maini bune. Felicitari echipei, in special lui Gabi, un om de nota 10 cu care am comunicat mereu foarte eficient si transparent!
Rareș Trâncă
Rareș Trâncă2 ani în urmă
Schimb ulei transmisie F10
Foarte multumit! baietii sunt deschisi, toata lumea este amabila si te ajuta cu orice informatie;
Am apreciat transparenta, se trimit poze si filmari + explicatii la orice alta problema intalnita
Multumiri speciale domnului Gabi, care desi foarte ocupat, isi face timp sa raspunda la mesaje sau chiar sa vina in test drive, pentru alte nelamuriri.
Big up!
Adu Alex
Adu Alex2 ani în urmă
Exact cum ar trebui sa funcționeze un service: profesioniști, reparații rapide și de durata și foarte bine organizati.
Am trecut prin 6-7 service-uri în Cluj pana sa ii găsesc si de fiecare data ma întorceam într-o săptămână cu același problema pe care se presupunea ca a fost rezolvata.
Recomand 10/10
Locații recomandate