/Cluj/Service auto

AutoFYG

Strada Oașului 74, Cluj-Napoca 400000, România

AutoFYG
Service auto
4.2
194 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJV2+M7 Cluj-Napoca, România
+40 729 006 619
autofyg.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Ghisa
Florin Ghisa2 ani în urmă
Am fost la ei pentru un schimb de roți. Programarea s-a respectat. A costat 40 lei. Un plus la ei as zice ca e faptul ca au pus saci atat pe cauciucurile schimbate cât și pe scaune. Ca și părți negative, destul de mic spațiul in curte, sunt curios cum gestionează mașinile cand e aglomerat. Motivul pentru care nu le dau 5 stele e ca nu am putut plăti cu cardul.
Desideriu Vasil-Rus
Desideriu Vasil-Rus2 ani în urmă
Amabilitate, lămuriri despre starea tehnică a mașini . Lucrările de reparații, inlocuir piese etc realizat in f scurt timp . Recomand .
R R
R R2 ani în urmă
Am schimbate arcuri fata + flanse la ei cu o luna in urma, mi-au pus flansele gresit, a trebuit sa le inlocuiesc in alta parte... asta pe langa faltul ca mi-au zgariat aripa stanga cand au lucrat... nu recomant!
Anto Marchis
Anto Marchis2 ani în urmă
Am încărcat cu freon, dupa o săptămână am mers la verificat deoarece nu mai mergea. Unu dintre băieți a zis ca trebuie schimbate ori gurile de lângă radiator. Am facut programare, am lăsat masina la ei sa verifice dacă nu pierde si pe altundeva freon. Cand am mers sa imi iau masina totul bine și frumos incarcat inca odata cu freon (150 lei) plus orientările si manopera 300 de lei. Susțin ca sa verificat toata instalația si nu mai pierde. A doua zi iar nu am freon. Deci dupa 2 încărcări si 2 verificări la ei tot nu merge si acum probabil trebuie schimbat iar ceva si umplut cu freon.
Mirco Ivanovic
Mirco Ivanovic4 ani în urmă
Văd aici mai multe recenzii în care se arată că e un service care are prețuri mari. Eu, am fost de mai multe ori aici . Ar fi Nedrept să iau în discuție în primul rând prețul înainte să amintesc de Calitatea Serviciilor ( reparațiilor ) ce mi-au fost oferite la acest service . Mai trebuiesc subliniate urmatoarele aspecte :
- e un service care acordă o garanție Reală a lucrărilor efectuate
- timpul scurt de constatare a defecțiunilor și de soluționare a acestora
- de fiecare dată când am fost la acest service, au mai descoperit unele mici probleme pe care le-au rezolvat fără a mă taxa suplimentar. Da , e adevărat, sunt mici ( schimbat halogen fază scurtă, reglat frâna de mână, desfundat și reglat duze spălare parbriz, etc ) dar asta denotă modul în care sunt Tratați, la acest service , clienții .
Benjamin Kelenyi
Benjamin Kelenyi4 ani în urmă
Am avut ocazia sa merg la acest service acum doi ani, pentru un schimb de ambreiaj. Cel putin asa au identificat ei problema. Problema era ca intra greu in viteza 1 si a 2. Mi-au spus ca trebuie sa schimb tot kit-ul de ambreiaj.

Totul bine si frumos pana la ziua de azi, cand mi s-a stricat ambreiajul. Am mers la service din nou (la un alt service), si mi-au spus ca trebuie schimbat kit-ul de ambreiaj. I-am explicat ca acum 20.000 de km am schimbat kit-ul de ambreiaj. Ei mi-au spus foarte clar ca kit-ul acesta de ambreiaj care este pe masina sigur nu a fost schimbat acum 20.000 de km. Prima data nu mi-a venit sa cred. Mai pastrasem kit-ul vechi pe care l-am primit inapoi dupa schimb (kit-ul de ambreiaj vechi). Am dus acel kit la 2 service-uri sa cer o parere, de pe ce masina este acel kit. Raspunsul a fost la fel de la ambele service-uri, si anume Ford Transit.

Eu personal, nu recomand acest service. Am avut o experiență neplacuta cu ei. Puteti patii si dumneavoastră la fel. Mi se pare o semintire sa te minta in fata in halul acesta.

Numai bine!
Marius Rotaru
Marius Rotaru2 ani în urmă
Foarte mulțumit de experienta cu acest service. Am avut parte de respectarea programării, informare constanta și finalizarea lucrarilor la ora promisa.
Am avut atât lucrări de schimb la piese consumabile, cât și probleme care au necesitat investigații, toate finalizate cu succes.
Ca H
Ca H2 ani în urmă
Servicii decente. Ultima data am.incarcat clima , dar nu.au verificat apoi calumea daca pierde sau nu. Paguba 150 Ron intrucat a 2 zi nu mai era freon nimic. Na.r fi fost aia problema cea mai mare ,dar căldură suferită cu 2 copii a fost nasoala rău. Sunt destul de rapiZi și decât mecanici din aia care 10 ani te lungesc prefer preț ceva mai mare. Oricum nu recomand neapărat . Am găsit mult mai Profi dar ai mai scump.
Locații recomandate