/Cluj/Service auto

Autodoc

Strada Plevnei 28, Cluj-Napoca 400000, România

Autodoc
Service auto
3.7
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJPJ+X2 Cluj-Napoca, România
+40 740 075 986
auto-doc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simion .octavian
Simion .octavian2 ani în urmă
Reglaj de direcție cu cheia de țeavă, caseta de directie montata noua deja o ataca rugina. Dar impresii și aere de profesionist cate vrei la al doi-lea stand.
Antonella Berches
Antonella Berches2 ani în urmă
Am fost cu masina pentru o chestiune electrica si am scos-o mai rau decat am lasat-o (cost: 3900 lei): picura motorina, semnalizarile si stergatoarele nu mai functionau deloc, plus au ars o lampa pe care am cumparat-o tot eu.
Sa nu mai zic ca am mai fost de 2 ori la ei ca sa readuca masina la starea in care a fost cand am lasat-o prima data.

Nesimtire maxima: barbatul cu ochelari rotunzi de la receptie s-a comportat ft flegmatic, fara bun simt si profesionalism.
Ionut Pricope
Ionut Pricope2 ani în urmă
Obișnuiam să merg la ei, fiind foarte serioși și transparenți. Câteodată practică preturi mai mari decât concurența, dar poate fi de înțeles la calitatea pe care o oferă.
Per total, recomand cu încredere. Sunt transparenți dar mare atenție la compararea prețurilor cu alte oferte.
Bogdan ani
Bogdan ani2 ani în urmă
Programarea pe care am avut-o a fost anulata fara sa fiu anuntat si fara sa primesc o alta programare din cauza programului foarte incarcat al atelierului.
Cristi M
Cristi M2 ani în urmă
Am programat masina pentru inlocuirea unor cabluri din usa portbagajului inspre interior care au tendinta sa se rupa odata cu timpul. Dupa o jumatate de zi m-au contactat sa-mi spuna ca operatia costa 800 de lei deoarece trebuie desfacute toate trim-urile interioare, operatie care nu a costat mai mult de 200-300 de lei la un electrician autorizat. Am fost sa ridic masina si a trebuit sa achit 100 de lei diagnosticul, nu stiu pentru ce avand in vedere ca nu s-a efectuat nici un diagnostic. Am preferat sa tac ca sa evit un scandal.
Vladimir Minzat
Vladimir Minzat2 ani în urmă
Mi-am facut service-ul la masini la Autodoc timp de cativa ani. Preturi cam mari dar nu am avut probleme tehnice in urma reparatiilor. Singura problema pe care am avut-o, si motivul pentru care am renuntat la serviciile lor, a fost ca mi-au furat cartea cu istoricul de service a masinii din bord. Au refuzat sa verifice camerele de supraveghere ca sa aflam ce sa intamplat si mi-au spus ca nu am avut-o de la inceput. Mi-au spus ca ei nu trec reparatiile in carte implicit. Atitudinea celor de la receptie mi-a dat impresia ca stiau de furtul cartii de service si au incearcat sa puna vina asupra mea si au refuzat sa plateasca inlocuirea ei. Ca sa obții o noua carte cu istoricul complet trebuie sa mergi la fiecare service unde ai facut reparatii si sa platesti intre 100 si 250 ron la fiecare. Lipsa totala de profesionalism.
Bogdan Maier
Bogdan Maier2 ani în urmă
Am schimbat ambreajul si volanta, dupa o saptamana am ajuns inapoi pe platforma pentru ghiciti ce? Au uitat sa conecetze alternatroul la baterie. Si in acele 2-3 utilizari de masina am ramas fara curent. Desigur nu au incercat sa indrepte asta prin a-mi plati macar platforma.
Iepure Catalin
Iepure Catalin2 ani în urmă
O sa incep prin a spune ca, acest service nu merita nici macar o stea. Am fost la ei cu un audi a4 b7, problema cu clima de AC. Am lasat masina la ei 2 zile, ca sa imi spună ca am nevoie de un compresor de AC nou, bineînțeles mi au recomandat unul la un pret de 1400 de lei (printre cele mai scumpe), clar am refuzat. Am mers dupa masina am avut de platit 180 de lei pentru "verificare clima" la ei verificarea inseamna sa conectezi un tester la masina, sa ia banii pentru verificare si sa iti spuna ca ai nevoie de compresor nou. Am mers la alt service in Cj, problema a fost ambreiajul de la compresor AC. Problema rezolvata cu o suma de 300 de lei, manopera si piese de schimb.
Locații recomandate