/Cluj/Service auto

VADAUTO Brancusi

Strada Constantin Brâncuși 91, Cluj-Napoca 400458, România

VADAUTO Brancusi
Service auto
4.4
171 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ75+J4 Cluj-Napoca, România
+40 371 236 221
vadauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan Patcas
Razvan Patcas2 ani în urmă
Servicii scumpe si nu neaparat de calitate. Am platit 180 de lei manopera la un schimb de ulei in contextul in care am adus eu uleiul si filtrul.
Din pacate chiar si cu acest serviciu scump, nu au verificat cantitatea de ulei necesara si cand am ajuns acasa am vazut ca nivelul de ulei depasea cu mult marcajul de maxim de pe joja.
ZamăDePui b
ZamăDePui b2 ani în urmă
Am venit la dânșii pentru o revizie la un seria 5.
S-au mișcat repede si toata operatiunea a durat sub 3 ore, cu alte mașini la coadă. Recomand!
Vă mulțumesc!
Alex Voina
Alex Voina2 ani în urmă
Am fost la service pentru ca imi curgea ulei de la motor. Am platit o constatare in urma careia mi s-a spus ce trebuie schimbat si o oferta de pret pentru reparatie. Am acceptat reparatia, iar cand am fost sa ridic masina inainte sa plec mi s-a mentionat "ca e posibil sa mai curga de la ceva simering, dar pentru a schimba acel simering trebuie dat jos motorul, s.a.m.d" (asta era defapt felul lor de a-mi spune ca n-au remediat problema). Bineinteles ca am mers cu masina acasa si in scurt timp iar s-a facut balta de ulei dedesubt.

Cand m-am intors cu masina nimeni n-a vrut sa-si asume nicio vina, iar uite asa eu am platit 900 de lei fara sa rezolv nimic.

Mai mult decat atat, inainte de a merge la Vad Auto, am mai fost in alt loc, tot pentru aceeasi problema, iar ei au vazut ce s-a lucrat inainte si AU SCHIMBAT EXACT ACEEASI PIESA + cativa senzori, zicand ca cei dinainte au montat-o gresit. Ei deja aveau un indiciu, dar au tratat constatarea cu superficialitate fara sa investigheze problema pana la capat.
Stefan Rusu
Stefan Rusu2 ani în urmă
Am fost in service-ul vadauto acum 2 saptamini pentru inlocuire ambreiaj si garnitura baie ulei. Am ezitat pina acum sa scriu un review despre experienta mai putin fericita avuta. Intai metionez lucrurile bune: am fost programat repede, comunicarea cu front-officeul, ambreiajul functioneaza. Partile rele in ordinea in care le-am observat: masina predata murdara (fata de usa sofer, volan, tapiserie portbagaj - negre pur si simplu), sunete dinspre puntea fata care nu erau inainte. Am suit masina pe niste rampe in garaj sa vad ce nu e in regula. Nu am reusit sa detectez sursa sunetelor, in schimb vad zgirieturi pe sub masina pe toata lungimea ei. Nu stiu pe unde au facut test-drive cu ea, dar probabil pe un drum neasfaltat - ceea ce ar explica si noroiul pe contra aripi. Eu nu asa am lasat masina. Masina e veche dar nu merita lipsa de respect aratata de vadauto. De asemenea masina a stat 4 zile in service, ceea ce mi se pare mult pentru lucrarile efectuate.

Citeva note dupa raspunsul primit: Masina a fost in service in locatia Someseni, nu pe Brincusi. Legat de zgirieturile de sub masina - sint proaspete. In data de 26 iunie 2021 (intr-o simbata) ati trimis pe cineva cu masina sa faca ITP-ul pe strada Alverna, probabil pentru ca ITP-ul din Someseni nu functioneaza simbata. Sint sigur ca baiatul respectiv a luat-o pe strada aceea ingusta si rea, partial cu dale de beton si mult pamint, unde nu incap doua masina fara sa iasa pe margine. Stiti de care strada vorbesc, nu? Aceea prima la stinga dupa iesirea din service in directia Selgros - care trece pe linga unitatea militara si ajunge la noua baza sportiva din Gheorgheni. De acolo sint si zgirieturile si noroiul de pe contra aripi. Nu mai folositi acel drum cu masinile clientilor! Si asumati-va responsabilitatea ca bani stiti sa luati gramada.
Badila Simion-Andrei
Badila Simion-Andrei2 ani în urmă
Update: Ne mutam la 4 stele, pentru ca au dat dovata de profesionalism si m-au sunat imediat ca ei nu au demontat rotile la constare.

Verifica camerele si sa vada daca la revizie s-au demontat rotile.

Apreciez ca sunt dispusi sa aflam cauza cu adevarat acestui nefericit incident

Salutare,

Am fost la VADAuto pentru revizie completa si reglaj frana de mana si din cauza lor era sa imi zboare roata in mers si imi puna viata mea si a familiei mele in pericol.

Toate bune si frumoase dar dupa cativa km(30-40) de la revizie aud o bataie pe partea stanga la sofer, merg din nou la ei pentru o constare sa vedem ce bate.
80 lei constarea - aveti joc la directie, cu toate ca la revizie am cerut si o verificare generala si nu au gasit nimic.
Le zic sunteti siguri? Ei, pai colegul a fost in proba si nu a auzit nimic.
Am rugat frumos sa vina sa ii arat in proba ce bate, au fost si apoi au zis ca se uita din nou.

M-au sunat ca problema ii rezolvata dar refuzau sa zica ce a fost, pana la urma am tras de ei sa zica ce a fost si au zis cu jumate de gura ca suruburile nu au fost stranse bine la roata.
Julia Szambolics
Julia Szambolics3 ani în urmă
Am fost în acest service de 3 ori în ultimele 3 săptămâni cu aceeași problemă: mașina pierdea antigel. Am menționat că s-a aprins becul de la temperatura apei in bord. Prima oară au schimbat rezervorul, însă motorul se mai supraîncălzea și antigelul se scurgea în continuare. A doua oară au schimbat pompa de apă și kitul de distribuție, fiindcă erau crăpate, antigelul tot curgea, apa se încălzea, la fel și motorul. Problema cu pompa de apă sau cu cureaua de distribuție nu a fost identificată la prima analiză. A treia oară, întorcându-mă cu aceeași problemă, mi s-a zis că a fost schimbat capacul rezervorului NOU, care a venit defect din fabrică. Scriu această recenzie la două zile după ce am luat mașina din service. Motorul nu se mai supraîncălzește, însă problema cu antigelul n-a fost rezolvată nici după 3 ocazii în service. Am investit în jur de 1700 RON în povestea asta, din care 700 RON manopera, însă problema nu doar că nu a fost rezolvată, ci s-a înrăutățit. A patra oară nu mă voi întoarce la ei, fiindcă mi-am pierdut încrederea in serviciile oferite de ei.
Domnul cu care am discutat despre prețurile pieselor a fost foarte amabil, însă restul lucrurilor lasă de dorit, cu amabilitate cu tot, mașina este tot defectă.
Fekete Stefan
Fekete Stefan6 ani în urmă
Am fost prin multe service-uri auto din Cluj-Napoca, dar la Vad Auto am ramas client fidel. Mi-au oferit servicii de calitate, programare cat se poate de rapida si consiliere in privinta cumpararii pieselor. Va recomand cu caldura, nu o sa va para rau nici macar o clipa ! P.S. Se pricep si la Chrysler :)
Marcel Hutusoru
Marcel Hutusoru2 ani în urmă
Personal foarte amabili ,receptivi și foarte prompți la solicitarea dorită c,personal bine calificat ,buni profesioniști.Cu mulțumiri Marcel HUTUSORU.
Locații recomandate