/Cluj/Service auto

Euromaster Cluj

Strada Avram Iancu Nr. 486C, Cluj-Napoca 400058, România

Euromaster Cluj
Service auto
4.7
377 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG2F+PM Cluj-Napoca, România
+40 264 275 044
euromaster.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Buciuman
Cristian Buciuman2 ani în urmă
Amabili, profesionali și punctuali.
Servicii de calitate și răbdare în a oferi răspunsurile și informațiile necesare. Practic, cum ar trebui sa fie orice echipa care se respecta și care te respecta.
Recomand cu încredere!
Andrew Serbs
Andrew Serbs2 ani în urmă
De 5 ani lucrez exclusiv cu Euromaster. Sunt un om pretentios cand vine vorba de autotorismul meu dar eu s-au ridicat peste nivelul asteptarilor de fiecare data. Recomand cu incredere !
Badarau Alexandru Sabin
Badarau Alexandru Sabin2 ani în urmă
La inceput de iarna, muncitorii "anvelopieri" sunt greu de gasit si fug de la firme la locatiile unde se plateste cel mai bine (ex. vulcanizarile mobile particulare), facand mutre si fitze. Exact ca cei din constructii sau de la brutarii, etc. Ca atare, cand arde focul mai tare, la inceput de iarna, nu au personal suficient, si directorul in persoana si toata lumea ramasa pe acolo cara la roti. La vecinii lor, un service in capatul drumului, au abandonat nava din aceleasi cauze toti de la serviciul anvelope si au ramas cu personal zero. Asa e prin orasele de tipul Cluj. De aceea, degeaba va suparati pe ei acum, asa cum m-am suparat eu initial, caci si pentru a va da rotile de pe raft inapoi, ca sa vi le puneti voi acasa, va va trebui programare. Dupa ce mi-au aratat situatia am inteles. Aveam un obicei bun, sa imi pun rotile de iarna pana in 6 octombrie cel tarziu, anul aceasta am uitat de el, si rau am facut. In rest, in perioada 1 februarie - 1 octombrie, cand e liniste, cea mai profesionista firma din Cluj, trebuie sa recunosc.
Vasile Jureschi
Vasile Jureschi2 ani în urmă
Au reparat foarte rapid o pană cauzată de ventil și alte probleme. Recomand.

Had a flat tire, got it fixed. Quick and professional service, highly recommend.
Raul Popica
Raul Popica2 ani în urmă
Mereu deschisi la nevoile clientului, foarte prompti, seriosi si rigurosi. Sunt client de mai multi ani si mereu am fost tratat impecabil. Se respecta programarile, nu am asteptat niciodata un minut in plus fata de ora la care aveam programare, iar serviciile sunt de cea mai buna calitate. Recomand fara nicio ezitare aceasta echipa de PROFESIONISTI!
Gabriela Pricop
Gabriela Pricop2 ani în urmă
Am apelat la serviciile lor pentru revizie si echilibrare roti. Am primit toate informatiile necesare, personalul de acolo este amabil si prietenos. Am fost preluati la timp, la ora programata si ne-a fost pusa la dispozitie sala de asteptara incalzita. Recomand cu incredere!
Claude S
Claude S2 ani în urmă
Am cumpărat 4 anvelope Michelin de la ei și în 15 minute era totul gata. Foarte mulțumit de serviciile lor, ii recomand și altora.
Haidu Bogdan
Haidu Bogdan2 ani în urmă
Foarte amabili si prietenosi.
Ne-au ajutat cu toate informatile de care aveam nevoie.
Locații recomandate