/Cluj/Service auto

Vulcanizare Mobilă Cluj Road Runner

Vulcanizare Mobilă Cluj Road Runner
Service auto
4.6
60 recenzii
8 comentarii
+40 744 237 237
road-runner.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Ioana Barbu
Ioana Barbu2 ani în urmă
Rapiditate si profesionalism. Recomand cu incredere!!!
Damian Matei
Damian Matei2 ani în urmă
Calitate . Băieți seriosi si punctiali
Mario pepsi
Mario pepsi2 ani în urmă
Experiență absolut neplăcută. Am sunat, am explicat problema, mi-au spus că mă costă 120 lei deplasarea plus 45 lei reparația anvelopei. Am fost de acord. Când a venit individul, îmi zice că nu se poate repara că e distrusă anvelopa si că nu are alta pe dimensiunea mea (desi i-am spus la telefon dimensiunea) și că pot cumpăra una second mai mare. Am zis că am eu la Bistrița alta, și azi când mă întorc la Cluj o aduc și o poate monta. A zis că ok, însă că trebuie să îi plătesc doua deplasări daca mai vine o data. Nu am fost de acord. I-am spus că îi plătesc 120 lei + 45 lei, dar să rezolve problema. A amenințat că el cheamă poliția, că el e angajat și a venit că l-am sunat. I-am cerut numărul șefului sa vorbesc cu el însă nu a vrut. I-am explicat că l-am chemat să îmi rezolve problema nu sa vina să îmi spună că nu se poate rezolva. Cu toate că am identificat eu soluția (anvelopa de la Bistrița) insista să plătesc doua deplasări de parcă din vina mea nu s-a rezolvat problema din prima. In final am platit 120 lei efectiv degeaba. Să fiți sănătoși!
Muraviev Lucian
Muraviev Lucian2 ani în urmă
profesionisti , seriosi , punctuali , mi s-a rezolvat problema fara sa fie nevoie de prezenta mea fizica am primit poze pe whatsapp cu desfasurarea reparatiilor.
Sunt extrem de multumit. Recomand cu caldura si le multumesc
Bora Ionut
Bora Ionut4 ani în urmă
Am aplelat la serviciile “Road Runner” acum doi ani, iar de atunci nu am mai căutat în altă parte. Am rămas plăcut surprins de dotările lor, cât de curat lucră, amabilitate, seriozitate (indiferent de oră în intervalul orar de lucru), indiferent de loc sau de problema pe care tu o ai, indiferent de vreme!!
Recomand cu căldură! 🏎🔧💪
Daniello dan
Daniello dan6 ani în urmă
Multumec pt serviciile prestate dar in special echipei/baiatului care sa prezentat aseara in timp foarte scurt la Lukoil intre Turda si CJ, a fost de nota 10, recomand cu incredere !
Octavian virgil constantin
Octavian virgil constantin2 ani în urmă
Foarte prompti, foarte profesionisti,deosebit de amabili !Nota 10 cu steluta! Mii de multumiri!
Bocsan Cristian
Bocsan Cristian2 ani în urmă
Punctuali, au lucrat foarte profi, meseriasi foarte sociabili si priceputi, recomand cu incredere!
Locații recomandate