/Bucuresti/Service auto

Tureal Steering Solutions

Strada Arțarului 49, București 014615, România

Tureal Steering Solutions
Service auto
3.6
3 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
F29P+WH București, România
+40 728 887 325
tureal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
K271 zile în urmă
Acord o stea pentru ca mai puțin nu e posibil. Am fost cu problema la servodirectie pentru care mi-au făcut o diagnoza care a durat 5 minute, plus o explicație lipsita de orice logica la pachet cu o trimitere la un service specializat și, printre altele, mi-au recomandat sa cumpăr o piesa din dezmembrări și sa fac o proba acasă. A trebuit sa fac un drum cu masina la București (tot la recomandarea lor în prealabil) pentru o diagnoza care a costat 170 lei și pentru care nu au făcut practic nimic.
Margelatu florentina272 zile în urmă
Recomand cu drag toata echipa Tureal, sunt amabili, ofera toate detaliile, raspund la intrebari, se respecta programarile, sunt cu zambetul pe buze, nu morocanosi😀, si nu rezolva doar problema casetei de directie, te anunta si de alte probleme pe care le rezolva fara probleme! 5 stele din partea mea!
Ionut Vlad
Ionut Vlad2 ani în urmă
Extraordinar ! Foarte multumit de serviciile oferite . Personal super de treaba , profesionisti din toate puncte de vedere . Am reconditionat caseta de directie la un Mercedes Sprinter .
Stefan Zidaru
Stefan Zidaru2 ani în urmă
Profesionalism,un service foarte bine pus la punct ,se respectă ora de programare, transparență în privința costurilor reparației, reparația s-a efectuat în timp mai scurt decât s-a preconizat inițial.
Sala de așteptare este la superlativ.
Relația cu clienții este realizată cu ajutorul domnișoarei Sofia care este o prezența mai mult decât agreabilă. Toyota Corolla
Elisabeta meteleanu
Elisabeta meteleanu2 ani în urmă
Un service de nota 10,cu un personal foarte amabil,mulți oameni faini. Ce ma surprins cel mai mult a fost faptul ca am fost programat fix următoarea zi după ce am sunat și ca toată operațiunea de reparare a fost făcută în aceasi zi în doar 8 ore ceea ce e foarte ok mai ales pentru mine care sunt destul de dependent de masina și am nevoie de ea. Țineți-o tot asa sunteți cei mai buni la ceea ce faceți și vreau sa va mulțumesc pentru reparație a ieșit super și totul e perfect.
Ps: întreb doar de curiozitate, după ce se recondiționez caseta e normal sa facă un sunet când e volanul rotit la maxim într-o direcție? Acum nu se mai aude și daia intreb
Liviu Alin Duminica
Liviu Alin Duminica2 ani în urmă
Am schimbat caseta la Ford focus acum 6 luni și până în momentul de fata totul merge perfect! Oamenii au fost serioși, amabili, iar primirea una foarte buna! Recomand cu încredere!
Marius octavian S. (neo)
Marius octavian S. (neo)2 ani în urmă
Am ajuns la recomandarea unui prieten cu un Golf5 si am ramas impresionat de tot ce am gasit aici! Curatenie, zona placuta de asteptare in compania P.R-lui Sofia, modul de lucru profesional si in timp util, angajații foarte sociabili deschiși spre a oferi detalii amănunțite si recomandari utile si cu bun simt!
P.S: Daca profesionalismul conferit astazi de catre personalul acestei firme s ar regăsi macar intr o minima pondere si in cadrul altor celor medii” sa nu le denumesc firme sau întreprinderi pt ca as exagera..am fi departe. Toate aspectele reclamate au fost rezolvate in timp record si in plus ..surprinzător solutia conferita descoperită dupa un minim aport de informatii..fapt ce denota experienta si profesionalismul celor care din ce pot afirma astazi, excelează si implicit aduc cinste meseriei practicate. Toata stima si de astazi un client fidel. Multumesc inca o data pt ajutorul conferit si implicit adresarea si diligența conferita identificării si rezolvării in timp record a celor aspecte” care in urma bunavointei” acordate de alte personaje ma aduseseră in pragul exasperării si nu numai. Toata stima si respectul. Si bineinteles sa speram la o colaborare si pe viitorul imediat urmator.
Ionut Olteanu85
Ionut Olteanu852 ani în urmă
Am venit azi la verificarea de sase luni...cu același joc stanga/dreapta..la directie...au verificat...au zis ca n are nimic...au găsit tampon motor și joc pivot stanga le am schimbat preț cu totul inclusiv reglaj directie (1661 ron),am plecat volanul stătea în.dreapta...m am reîntoars...au pus o iarăși pe stand la directie(doar fata),(la bmw se reglează fata și spate ),am plecat sta mai rău volanul și nu este ok la.drum(nu și menține traiectoriea,și au spus ca este dereglata și pe spate și ca să merg la autosoft sa o reglez...în concluzie și f..t și cu banii luați...urat din partea dumneavoastră...consideram ca va respectați clienții...dar am rămas dezamăgit după experienta acesta...nu înțeleg de ce mi au încasat banii ptr directie dacă n au reușit sa o regleze???Am sunat din nou la dumnealor și n au mai raspun la telefon. Cea din poze este masina.
Sorin Maita
Sorin Maita2 ani în urmă
Bmw e60
Super echipa, totul a decurs perfect pana am ajuns la verificarea de 6 luni,le-am spus ca se aude o mica bataie pe partea stânga sporadic.
Diagnosticul lor dupa 5 minute de zgalțâit masina a fost ca imi trebuie brațele drepte si cele curbate ca urmare mi-au facut un deviz de 3150 ron.
Mirarea mea mare a fost ,ca in urma cu 6 luni si aprox 4000 km bratele erau beton ,lucru confirmat chiar de ei.
Ironia sorti a fost ca dupa vizita la ei aveam programare la Itp unde am insistat sa fie verificate toate bratele,inspectorul a infirmat starea proasta a bratelor !
Concluzia o trageti voi!

Total gresit.
Recenzia a fost data in ziua in care am fost la voi,cat despre brate ,mie personal nu mi-ati aratat nimic doar un Deviz aberant!

Iar Itp a fost facut la rar Grivița, fara spaga sau alte chestii cum se poarta la noi si nu cred ca Inspectori rar fac compromisuri!
Sa ziceti mersi si pentru cele 3 stele!
Cristiana Deli
Cristiana Deli2 ani în urmă
Personal tânăr, bine calificat, știu bine ce au de făcut pe segmentul lor de activitate, sunt dotați ultramodern, lucrările se fac ultrarapid (în aceeași zi pleci cu problema direcției rezolvata). Lucrările făcute la ei durează mai mult decât garanția, nu ca la alte service-uri. (caseta direcție golf 4 reparata acum 5 ani pentru scurgeri ulei, funcționează ireproșabil și în ziua de azi, dar la fiecare 6 luni la indicațiile lor, am spălat circuitul servo și am înlocuit uleiul de servo). Am fost la băieți cu nenumărate lucrări ale cunoștințelorcare, la rândul lor sunt mulțumiți. Au sala de așteptare moderna, unde poți servi o cafea/apa/un ceai, poți urmări o emisiune TV cât timp aștepți sa fie gata mașina. Nu numai ca au mecanici buni care repara bine, însă la părăsirea service-ului un consilier va sfătuiește cum sa întrețineți circuitul servodirectiei mai bine astfel încât reparația sa dureze cât mai mult. Pe scurt, profesioniști. Adevărați nu... "meseriași".
Locații recomandate