/Bucuresti/Service auto

Service Mitsubishi | Tiriac Auto

Bulevardul Metalurgiei nr 70, București, România

Service Mitsubishi | Tiriac Auto
Service auto
4.2
128 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94CF+F3 București, România
+40 31 620 1986
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Octavian Ionescu
George Octavian Ionescu4 ani în urmă
Am fost foarte multumit de comunicarea agentului de la service VW nu am mai ajuns sa bag masina in service fiindca asigurarea a facut o incurcatura si a trebuit sa ma duc in alta parte
Gabriel c
Gabriel c4 ani în urmă
Am fost aici pentru constatare dauna auto la Allianz Tiriac. Totul a decurs ok. Nu am asteptat deloc, inspectorul a fost foarte amabil.
Cristian Gabriel Vulpoiu
Cristian Gabriel Vulpoiu5 ani în urmă
5 stele pentru servicii ireprosabile, atunci cand am avut masina lovita, am fost ajutat datorita politei casco pe care o am la Allianz-Tiriac, dar mai ales datorita oamenilor foarte competenti care m-au ajutat cu un profesionalism desavarsit !
Daniel Untaru
Daniel Untaru5 ani în urmă
Esti intampinat de oameni foarte ok care se implica in rezolvarea problemei tale.Ai parte de servicii rapide si de calitate la un pret corect.
Razvan B.
Razvan B.8 ani în urmă
Evitati pe cat posibil acest service. Sunt muuuuult mai bune profesional, serioase cele la colt de strada.
Nu ofera servicii de service la nivelul cerintelor ridicate ale Allianz Tiriac.
Au tinut masina la reparat 2 saptamani si jumatate, iar daca as fi optat pt o masina la schimb trebuia sa suport fransiza de 100 de euro in cazul unei avarii.
Vopsitoria si tinichigeria sunt externalizate in alt service, care nu stiu sa vopseasca reperele (se corecteaza prin polish care si el e de tot rasul), nu nimeresc culorile, nu stiu sa imbine piesele de caroserie pt a avea o linie normala, nu le prind bine (cad in mers, la trepidatii), nu aduc masina la standardul de fabrica.
Totodata si cel care receptioneaza masina si o verifica in urma reparatiei, se pare ca nu prea stie, e cam debusolat si totul trebuie negociat si insistat pt ca nu intelege greselile sau nu vrea sa le inteleaga.
Totul se face de mantuiala.
Precizez ca am reparat la ei masina in regim de CASCO - Allianz.
Remus Constantin
Remus Constantin2 ani în urmă
Am început sa merg la ei fugind de alt service Țiriac Auto unde am început sa am probleme în ultimii ani. Lucrări complicate de mecanica executate ok pana acum, comunicarea fata de clienți super ok din partea consultanților de service. Preturile de manopera standard pentru o reprezentanta, prețurile la piese foarte mari, ca la orice Țiriac Auto, chiar și la cele aftermarket.
Bogdan-Andrei Iancu
Bogdan-Andrei Iancu2 ani în urmă
Am fost de doua ori cu masina si totul a decurs mai mult decat decent. Personalul ok, problemele reparate, dar preturile destul de piperate, ala Tiriac Auto.
Sandoiu Bogdan
Sandoiu Bogdan2 ani în urmă
Service professional, servicii rapide,atat la programare cat si la serviciul executat.
Recomand.
Locații recomandate