/Bucuresti/Service auto

VOLAN TOTAL SERVICE AUTO S.R.L.

Bulevardul 1 Decembrie 1918 3, București, România

VOLAN TOTAL SERVICE AUTO S.R.L.
Service auto
4.2
218 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5HF+VG București, România
+40 745 182 266
vanzari-piese-import.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentin Ganciulescu
Valentin Ganciulescu2 ani în urmă
Un service foarte bun.De cate ori am fost la dansii nu am avut nici o problema recomand cu incredere.va salut pe toti de acolo.Baiatul cu chevroletul rosu.
Lazar I
Lazar I2 ani în urmă
Locație este ok. Servicii de calitate. Negativ aste lipsa unui spațiu pentru clienți.
Maria Dora Pavel
Maria Dora Pavel2 ani în urmă
Sunt clientă de ani de zile. Seriozitate maximă, reparațiile se fac cum trebuie. Nu am avut niciodată probleme în urma reparațiilor făcute în acest service. Mai ales ca femeie, e important să te știi în siguranță, să știi că nu ești păcălită și că mașina nu te va lăsa în mijlocul drumului. Recomand cu căldură.
Radu Costel
Radu Costel2 ani în urmă
Schimbat ambreiaj Golf,lucrare profi, verificări colaterale, un sfat, dat la cheie plecat fără griji, felicitări.
Glad Menumorut
Glad Menumorut2 ani în urmă
Un service decent. Am interactionat cu ei doar o data si mi-a placut cum au lucrat. Lucreaza cu deviz estimativ, elibereraza factura si garantie la piese si manopera si poti platii cu cardul. Nu prea gasesti la service-urile de “cartier” atatea acte. Preturile sunt un pic mai mari, insa per total daca iti rezolvi problema intr-un singur loc pentru mine este bine. Pacat ca nu au si electrica.
Entropy Fighters (entropy.fighters)
Entropy Fighters (entropy.fighters)2 ani în urmă
manopera inlocuit geamnul unei oglinzi (care are mecanism cu clipsuri) 48 RON...durata acestei operatiuni a fost de 5 min; daca mecanicul ar fi inlocuit numai oglinzi ar fi facut ~18.000 EURO intr-o luna; bravo 💪
DANIEL VELCIU
DANIEL VELCIU2 ani în urmă
Slab... Spre groaznic , de curând am cerut să schimb bujiile și mi s a spus că nu pot să facă asta că .... Nu sunt in stare ( vezi foto) și altele nu mai zic , că am făcut o revizie cu câteva luni in urma și au schimbați flanșă amortizor și au nenorocit motorul și brațele la ștergătoare de mi sparg parbrizul (la propriu ) ,merg cu cârpe pe brațele de la ștergătoare .... Văi de mine văi de ei
BDE BDE
BDE BDE2 ani în urmă
Felicitari!
Programarea a fost respectata. Toate persoanele cu care am intrat in contact au fost amabile, au oferit informatii si detalii cel putin la un nivel asteptat.
Domnul Costel (C3) merita toate aprecierile, amabil, ordonat, lucreaza curat, iti ofera raspunsuri la toate intrebarile sau curiozitatile.
Un mare plus pentru ca lasati clientii sa asiste la operatiuni, astfel satisfacandu-si curiozitatile (cel putin in cazul meu eu sunt mereu curios sa vad cum se fac anumite lucruri). Prin acest fapt se creaza si incredere.
Pe scurt, eu o sa apelez cu incredere la dumneavoastra si o sa va recomand.
Locații recomandate