/Bucuresti/Service auto

Call center AUTO SOFT -Anvelope si jante auto

Șoseaua Fundeni Nr. 120A, București 077085, România

Call center AUTO SOFT -Anvelope si jante auto
Service auto
4.5
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F537+HH București, România
+40 751 136 440
auto-soft.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simi Simi
Simi Simi2 ani în urmă
Am venit la voi avand 4 jante de tabla de 15" si 4 anvelope de iarna in portbagaj.
Trebuiau montate 4 valve, apoi puse anvelopele pe jante, etansate, umflate, echilibrate si montate in locul celor de pe masina. Simplu! Nu?

Chipurile, conform "verificarii" voastre, aveam si 3 jante de roluit la 60 RON/buc.
Ba mai mult, cica piulitele de la jantele de aliaj existente pe masina, cica nu erau bune pentru jantele de tabla si imi recomandati sa schimb 20 de piulite la 10 ron/buc.
Conform preturilor de pe site-ul vostru as fi avut asa:
36x4=144 RON (pachet anvelopa 12"-15" per roata)
4x5 = 20 RON (valve de cauciuc)
3x60 = 180 RON (roluit)
20x10= 200 RON (piulite) [pret comunicat de muncitor pe site nu am gasit]

Muncitorul vostru mi-a facut rapid devizul (a mers la "sefu" la calculator si a venit cu devizu) 440 RON manopera + 200 RON piulitele in total 640 RON ?!?! A bagat asa rapid 100 RON pe nesimtite.

Evident am plecat la o alta vulcanizare in zona, nu spun care si unde pentru a nu ma acuza ca sustin concurenta si conform unei recenzii la care ati raspuns ca practicati preturile pe care le practica si alte vulcanizari din zona va comunic ca aceleasi servicii le-am gasit la 75 RON schimbul total al celor 4 roti de 15", valvele si sacii erau singurii la acelasi pret pentru ca indreptatul era 35 RON/roata!!!
Insa ce crezi NU era nevoie de nici o indreptare si nici de alte piulite. Aproape m-am certat cu cei de acolo, eu le spuneam ca jantele sunt strambe si le vreau indreptate si ei ca "domnule nu necesita indreptare nici una dar daca doriti noi va luam banii doar sa ne spuneti pe care sa le indreptam".
Cost 75(schimbul)+20(valve)+10(sacii)+30(spaga, ca asa e frumos sa omenesti omul daca vrei)=135 RON Deci muuuult mai ieftin ca la voi la AUTOSOFT .... 440 RON ?!?!! ... HOTILOR!!!!
Exista 2 variante
1. Angajatii vostrii au comision din manopera si vanzari? (furati organizat ?)
2. Angajatii isi baga toti banutii obtinuti abuziv in buzunar. (varuianta pe care o exclud pentru ca sunt prea multe camere, chitante, bonuri etc deci doar prima varianta poate fi corecta)
Simona
Simona2 ani în urmă
Recenzia mea este vizavi de comanda efectuata pe site.

Am plasat o comanda de anvelope Debica cu livrare gratuita (mai rar) iar produsele au venit a doua zi si au fost intocmai specificatiilor de pe site. Asadar: livrare gratuita, super rapida, produse calitative, serviciu existent de customer care. :) Mi-au lasat o impresie buna.
Ana Ciubotaru
Ana Ciubotaru2 ani în urmă
De produse sunt mulțumit însă despre atitudinea curierului deloc, mai ales ca am achitat 20lei pentru livrare, este vorba despre firma de curierat sameday.
George Calomfirescu
George Calomfirescu4 ani în urmă
Am acordat 5 stele doar pentru experienta avuta la sediul din Militari.
Am vrut sa schimb cauciucurile de vara cu cele de iarna cand venise frigul in Bucuresti, acum vreo 10 zile parca. M-am dus la Dudesti (cea mai apropiata locatie de mine), nebunie totala, vreo 20 de masini la coada, nu gaseai pe cineva sa intrebi cum trebuie procedat. M-am apropiat de un desktop din receptie, credeam ca poti face comanda de acolo, dar mi-a retezat elanul un angajat, mi-a zis ca vine cineva si ma ajuta. Am stat 20 de minute, n-a venit. Nu m-am descurajat, am facut un alt drum la Baneasa, acolo era teroare cu parcarea, se facea pe doua randuri in strada, pericol de blocaj si venit politie, amenda etc. Vineri am fost la Militari (cea mai indepartata de mine), am facut comanda, am primit si un bon de reducere (20 lei), m-a inscris pe lista un angajat (aici am observat ca angajatii au camasi albe inscriptionate cu auto-soft si geci fara maneci, dragute "uniforme"), dupa o ora si jumatate am plecat, am avut 8 masini in fata. M-am simtit cetatean european, am apreciat normalul din anormal. Draguta fata de la casierie, amabila. Un mare plus, prezoanele au fost stranse cu o cheie dinamometrica, nu cu pistolul pneumatic. Nu comentez daca acea cheie era sau nu decalibrata, este o alta discutie.
Auto-soft, nu puteti detasa directorul de punct din Militari (acel barbat cu par grizonat, tot timpul cu zambetul pe buze) sa-i invete si pe cei de la Dudesti cum trebuie respectat un potential client?
DAVIDEO Romania
DAVIDEO Romania4 ani în urmă
SUPER RAPORT CALITATE PREȚ
DAR:
PRIORITATEA AU:
CUNOȘTINȚE !
NEPOTISM !
CEEI CARE DAU ȘPAGĂ !
Andrei
Andrei5 ani în urmă
Ieri mi-am montat cauciucurile de iarna la voi, auto soft, la service dudesti. Am citit inainte pe net despre auto soft ca stiu daca ati avut probleme cu ceilalti clienti pe partea asta de vulcanizare si ca sa nu mai merg la vulcanizarea de la colt. Mi-am facut programare si am ajuns la voi ieri la 2 la voi. M-a incantat promptitudinea si dorinta de a rezolva orice problema. Calitate-pret, pentru schimbatul anvelopelor de iarna, stati bine, chiar e o vulcanizare in care poti sa ai incredere. Punctez aparatura folosita pentru geometrie si echilibrare. Mi-am lasat si anvelopele de vara in hotelul vostru de anvelope. Multumesc si succes echipei, sunteti profesionisti!
Sylver Wolfy
Sylver Wolfy5 ani în urmă
Neseriosi. Nu raspunde la telefon. Nu trimite comanda completa. Am comandar 4 anvelope si au trimis 3, nu raspunde nimeni la telefom.
Mario ignat
Mario ignat2 ani în urmă
Trimiteți oamenii la curs de bune maniere și după sa va faceți reclame sunteți praf
Locații recomandate