/Bucuresti/Service auto

Land Rover, Jaguar I Tiriac Auto

Șoseaua Pipera nr. 41, București 014254, România

Land Rover, Jaguar I Tiriac Auto
Service auto
4.2
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4J3+82 București, România
+40 743 332 169
tiriacauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Calin Dumitrescu
Calin Dumitrescu2 ani în urmă
Locația centrală ,amabili și foarte profi’.
Florian Serb
Florian Serb2 ani în urmă
In urma reviziei efectuate la Land Rover Discovery Sport in acest service din Pipera al Țiriac Auto, in data de 22.06.2021, am rămas cu un gust amar de neprofesionalism cras al lucrătorilor angajați. Am predat mașina la Recepție d-lui Lungana Sergiu pentru revizia anuala( schimb ulei, filtre etc.) la ora 09.00. La ora 13.00 am fost informat de către acest domn ca, după ce au fost făcute schimburile de către lucrători, când au data mașina de pe tiranti, la punerea in mișcare a acesteia, au apărut probleme cu direcția și ca ar trebui astfel, schimbată aceasta. Deși mașina a fost recepționată și introdusă in service fără nici o problema, de către dl Lungana, la ieșire mi-au predat mașina cu probleme la sistemul de direcție și cu un deviz proforma de înlocuire a casetei de direcție! Deci aviz, clienților Land Rover, nu mergeți pt reparații in acest service de neprofesioniști! Politica firmei Tiriac Auto este de a “stoarce” clienții de buna credință de bani si a umple buzunarele patronului prin orice mijloace, chiar creându-ți defecțiuni din neprofesionalism sau poate chiar intenționat!
Alexandru Iosif Țicra
Alexandru Iosif Țicra2 ani în urmă
Mașină în service de 3 săptămâni...nimeni nu răspunde, nimeni nu știe....Mulțumesc!
Cristian Chelu
Cristian Chelu4 ani în urmă
Telefonic nu poate fi facuta nicio programare; trebuie mers acolo si rugat sa te programeze; asta daca au chef si angajati disponibili.
Ioana Constantin
Ioana Constantin5 ani în urmă
Sa te ferească Sfântul sa ai nevoie de service Jaguar. Au comandat o piesa, a venit după 3 luni, iar la montaj mi-au dat peste cap calculatorul mașinii, problema pe care au rezolvat-o după alte 2 vizite și doar contra cost.
Mihai Ciorobitca
Mihai Ciorobitca6 ani în urmă
Cel mai prost centru de vanzari. Personal nepregatit, neprofesionist. Desi showroom ul era gol, oamenii vor sa para ocupati. La test drive masina nu se da prea mult timp si dosr insotit.
Andrei Balla
Andrei Balla6 ani în urmă
Foarte neseriosi, te rogi de ei sa iti vanda ceva. Am sunat azi toata ziua sa incerc sa dau de cineva de la piese sa cumpar piese la o masina de 2 ani de zile luata de la ei. Cei mai de rahat . Fugiti cat puteti
Golis Bogdan
Golis Bogdan2 ani în urmă
Profesionalism,promtitudine.
Pteturi decente.
Multumesc!
Locații recomandate