/Bucuresti/Service auto

Service Auto Timas Militari

Bulevardul Iuliu Maniu 444, București 061127, România

Service Auto Timas Militari
Service auto
3.5
198 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXMR+VQ București, România
+40 31 437 2162
timas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Degeratu Silvius
Degeratu Silvius2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere. Am venit pentru schimb de ulei si filtre, au facut o verificare si aveam placutele de frana terminate, le-au schimbat. Am lasat masina la ora 8 si jumatate si am luat-o la ora 13. Sunt foarte multumit!! Oameni politicosi, seriosi, lucru de calitate!!
Andrei Comsa
Andrei Comsa2 ani în urmă
Recomand. De fiecare data am fost tratat cu profesionalism. De asta și revin la ei, fie pt revizie, ITP sau orice problema mecanica.
Dacă lăsați mașina la ei, metroul este cam la 10 min de mers pe jos.
Danny
Danny2 ani în urmă
Salut,

Recomand service-ul Timas Militari - Iuliu Maniu, echipa dedicata si oameni profesionalisti, promti, intelegatori si frendly.
Sorin Vieru
Sorin Vieru2 ani în urmă
Am apelat de 3-4 ori cu mici probleme,dar niciodata nu au avut macar intentie de a te ajuta.ex: incarcare freon,schimb placute,diagnoza...am avut si programare dupa o zi pe alta si cand m am dus au zis ca nu pot ca e mult de lucru...NEPROFESIONALISM.
Lucian Dobra
Lucian Dobra2 ani în urmă
Am avut probleme cu alternatorul , iar baietii au fost foarte amabili si problema sa rezlovat intr.un timp destul de scurt. Recomand !
Catalin dima
Catalin dima2 ani în urmă
Sa nu mergeti cu bateria Rombat in service la ei pentru ca ei nu fac service, cu toate ca pe certificatul de garantie de la baterie sunt trecuti. Totusi am sunat inainte sa vad daca ma pot duce cu bateria in garantie. Mi se spune ca sigur pot sa vin la ei. A 2-a zi ma duc la ei la service si mi se spune ca nu fac si ca de fapt mi s-a specificat la telefon sa ma duc in fundeni. Am fost foarte sigur ca nu mi s-a spus asa ceva si dupa ce am plecat de acolo am reascultat apelul inregistrat din ziua anterioara in care mi se spune EXACT sa vin acolo.
Dupa tot ei faceau misto de mine ca am venit cu bateria in traista si ca nu o sa ma primeasca la garantie asa. Daca cititi asta sa stiti ca baietii de la Rombat virtutii nu au avut nicio problema cu asta. Ce sa spun baieti de nota 0. Le doresc o zi.
Aurelian S
Aurelian S2 ani în urmă
Merg in iarna la Timas Militari cu un BMW E46 sa imi schimbe tampoanele la motor si sa imi rezolve pierderea de antigel ca sa ma mai pot folosi de masina un sezon ca apoi urma sa o vand.
Dupa inspectie imi spun ca am si conductele de frana fisurate si ca ar fi bine sa le schimb.
Toate bune si frumoase, deviz pentru 1400RON pentru tampoane, schimbat vas de expansiune si furtune de frana si batem palma , insa imi spun ca trebuie sa las masina la ei, ca nu au timp acum.
Dupa ce vin sa ridic masina, imi spun ca as avea ceva rateuri distructive la motor si trebuie schimbate injectoarele (desi cand le-am dus masina, motorul mergea perfect), dar refuz pe motiv ca nu mai investesc in ea.
Drumul pana acasa de 3 minute il fac numai intr-a 1a si a 2a fiind foarte aglomerat si nu apuc sa turez motorul.
Cand sa plec la cumparaturi observ ca motorul nu se mai tureaza peste 4000RPM. Am verificat sa vad daca vasul de expansiune vechi era fisurat, dar nici vorba, era doar un furtunas sau o garnitura dusa, dar baietii nu s-au sinchisit.
II sun si imi spun cu nonsalanta ca nu se tura peste 4000 de dinainte sa le duc masina. Urmeaza cateva incercari sa le duc masina inapoi in service sa vada ce mi-au facut la masina de nu se mai tureaza, dar dintr-o data nu mai aveau timp deloc ca urmau sarbatorile si erau super full. SANCHI

Timpul trece, acum o saptama vand masina unor pasionati, le zic de toate problemele cu masina si ma suna dupa 2 zile sa imi spuna ca au rezolvat problema de la motor. Motorul este perfect, nici o problema cu injectoarele ci ca la pistonul 2 si 4 cineva mi-a schimbat bobinele cu unele de Renault.
Asta in situatia in care cu un an inainte eu schimbasem si bujiile si bobinele si erau noi noute cumparate de pe epiesa.ro.

DECI, prin urmare baietii de la Timas Militari, cand aud ca cineva nu vrea sa faca toate interventiile sugerate de ei, si pe deasupra nu vor sa mai investeasca in masina ca urmeaza sa o vanda, incep sa culeaga piesele bune de pe ea, sa le dea pe la prieteni sau drq stie pentru ce.

Prin urmare nu va sugerez NICIODATA sa lasati masina la ei nesupravegheata si in niciun caz sa acceptati toate gogosile pe care vi le vand.
Sunt niste HOTI. PUNCT

Motivul pentru care postez asa de tarziu este ca sunt fraier si nu am facut plangere la ANPC, dar nestiind ca nesimtitii mi-au furat/schimbat bobinele m-am gandit ca poate chiar ar fi avut ceva motorul, insa dupa ce am vandut masina si singura problema a fost bobinele... e CLAR
CluTiX
CluTiX2 ani în urmă
600 de lei pentru un schimb de baterie. Tepari adevarati. Nu intelegeam de ce nu ai clienti . Slabi rau dinmulte puncte de vedere. Am ramas cu problema , dar au pus baterie noua macar !!! Nu recomand !
Locații recomandate