/Bucuresti/Service auto

AD Garage Seleniu 97 Servcom SRL

Calea Rahovei 247, București, România

AD Garage Seleniu 97 Servcom SRL
Service auto
4.4
181 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C37G+VV București, România
+40 723 774 490
adgarage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emancipatoru
Emancipatoru2 ani în urmă
am schimbat chit ambreaj+volanta la VW Jetta foarte ok ca si pret la manopera, lucrare executata corect.Au scartait putin cand le am spus ca vreau sa aduc eu piesele(deoarece le am putut achizitiona la jumate de pret cerut de ei) ca nu dau garantie daca piesa nu e de la ei, ca daca nu se potriveste trebuie sa platesc blocarea elevatorului etc., niste mici “vrajeli” doar doar sa iau piesele de la ei.Dar nu am cedat si au lucrat foarte bine,piesele s au potrivit din prima.👍🏻👏🏻Recomand mecanici buni.
Sorin
Sorin2 ani în urmă
Am venit 2-3 ori cu o problema de scurgere a uleiului pe catalizator pe care a trebuit sa o sesizez tot eu neavand experienta la un ALT SERVICE, asta dupa ce prima oara mi-ati spus ca este garnitura de tacheti (desi avea o saptamana de cand o schimbasem - v-am spus asta), a doua oara m-ati pus sa schimb capacul de tacheti spunand ca este ovalizat, iar a treia oara ca nu este ulei ci antigel......
au desfacut de doua-trei ori capacul si "nu au sesizat" ca in locul unde curge este sarita buza la chiuloasa... invocand diferite cauze ca sa mai ia niste bani.
N-am cuvinte, Catalin, reprofileaza-te pe alt domeniu!
A... servicii foarte scumpe de foarte proasta calitate!
Catalin Ion
Catalin Ion2 ani în urmă
Servicii bune, dar lipseste atentia catre client. Sunt atata de ocupati ca la sfarsit iti dai seama ca vorbesti singur. Nu mai au timp de detalii.
Mihaela Stoica
Mihaela Stoica2 ani în urmă
Am fost clienți fideli ai acestui service, dar a trebuit sa oprim colaborarea după ce și-au bătut joc de noi și de mașina noastră prin reparația foarte proasta și comportamentul neprofesional. Am colaborat ok cu Dl Cătălin și Dl. Mihai ( băieții de la birou) pana in momentul in care a trebuit sa schimbat kit-ul ambreiaj pe mașina. Ni s-a spus ca nu este nevoie sa schimbam și volanta pt ca este ok. După ce s-a făcut schimbul ni s-a dat mașina cu pedala de ambreiaj foarte moale, iar Dl. Cătălin ne-a spus ca este normal. A doua zi am găsit pedala jos de tot și nu putea bagă in nicio viteza. Ne-a spus sa facem câteva pedale ca o sa se întărească si sa o aducem înapoi. Zis si făcut, ajunși acolo au spus ca nu au aerisit ceva bine. Am mai lăsat mașina o zi, apoi am luat-o din nou, următoarea zi schimbătorul de viteze era pur si simplu blocat. Le-am dus din nou mașina, de data aceasta au zis ca nu era ceva uns bine și ca au desfăcut totul și au montat înapoi și totul este ok. Surpriza, a doua dimineața mașina agata foarte rău in treapta a 2 a. Am făcut aceste drumuri dus-întors pe banii noștri de taxi, am stat fără mașina aprox 2 săptămâni, ca sa ne spună ca nu știu ce are, ca probabil kit-ul a venit cu probleme. Au încercat tot timpul sa ne facă sa credem ca suntem noi nebuni și ca mașina este ok. Eu și soțul le-am explicat ca nu este normal și vrem mașina cel puțin cum era înainte sa o repare ei, mai ales ca urmează sa facem un drum de 2500 km cu ea și nu vrem sa patim ceva. Ne-au spus zeflemitor ca putem sa plecam liniștiti. Nu am putut pleca liniștiti, le-am adus din nou mașina pentru ca la viteza începuse sa tremure pedala foarte tare și agata din nou foarte rău in treapta a 2 a. De data asta au spus ca uleiul din cutia de vireze este încă foarte gros. Ma rog, pe scurt am ajuns cu ea și pe la alt service, cei de acolo au schimbat din nou uleiul din cutia de viteze și ne-au spus ca trebuia schimbat și kitul de ambreiaj și volanta, pentru ca altfel nu se face și nu se potrivesc. Am plecat cu mașina așa in Germania, ajunși acolo cu ea am ținut-o doar parcata pt ca nu am putut sa o folosim. Ne-am întors in România cu mașina defecta 2500 de km și cu copilul in ea. Pedala tremura, vitezele se schimbau greu… Am reușit sa schimbam kitul din nou pe banii service-ului iar volanta pe banii noștri. Ne-a costat in total 8000 de lei (adică un kit de ambreiaj și volanta), mult mai mult decât in mod normal, dacă ar fi fost reparata corect din prima. Plus de asta, ne-au “ars” de bani la fiecare factura, adăugând fictiv 2-3 spray-uri de curățare in plus, și muuult mai mult ulei decât ar fi încăput normal in cutia de viteze( in condițiile in care mereu ii lăsam șpagă/tips dlui Cătălin) . A, in plus, după ce s-a făcut ultima reparație nici măcar nu voiau sa ne mai dea factura pe ce s-a schimbat la mașina, au fost foarte atacați domnii de la receptie ca cerem o dovada pentru ce am plătit atâția bani. Nu am auzit nici măcar o singura data scuze!!!
George-Stefan Olteanu
George-Stefan Olteanu2 ani în urmă
Am ajuns la ei cu o programare pentru geometria rotile și, deși era aglomerat, nu am așteptat mai mult de 5-10 minute sa intru pe rampă.
Preturi decente, angajați comunicativi și amabili, servicii foarte bune.
Figo
Figo2 ani în urmă
Am fost sa îmi curat egr-ul ( lucru care durează cam 1-2 ore) și mi-au cerut 170 lei, în condițiile în care în orice alt service face 80-100 lei.
Ovidiu Branga
Ovidiu Branga5 ani în urmă
Am avut si eu nevoie de o lucrare pe partea elctrica. Cu 10 min inainte fusesem trimis la plimbare de un alt service din vecinatate pe motiv ca nu au cum sa faca o faca fara nu stiu ce piesa de pe o dezmembrare. A rezolvat-o aici in 30 minute. Solutii nu scuze!
Gabriela Sorina Diaconu
Gabriela Sorina Diaconu2 ani în urmă
Rapizi, promti, profesioniști și foarte amabili mai ales domnii de la recepție,chiar ma temeam de service-uri deoarece am avut o experienta neplăcută, dar găsindu-i pe cei de la seleniu nu ma mai tem și îmi duc masina cu toată încrederea ca știu ca e pe mâini bune și ca iese în perfecta stare! Recomand cu toată căldura!
Locații recomandate