/Bucuresti/Service auto

Contact Auto Service

Strada Fabrica de Chibrituri 24-26, București, România

Contact Auto Service
Service auto
4.4
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C38R+C8 București, România
+40 755 148 861
contactautoservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MeFjUs
MeFjUs2 ani în urmă
Nu recomand! Niste agarici! Feritiva de acest service!
Ionut Nicolaie
Ionut Nicolaie2 ani în urmă
Neprofesionalism si indiferenta! EVITATI cat puteti acest service.
- NU OFERA MASINA LA SCHIMB, desi se lauda cu acest lucru
- UITA SA ITI MAI RETURNEZE MASINA. Am sunat eu sa intreb cand e gata (surpriza, masina era deja gata)
- TIMP DE ASTEPTARE FOARTE MARE, EXAGERAT DE MARE (5 saptamani pentru schimbat/reparat 2 praguri la un golf 5)
- Nu mai zic de tentativa de inselaciune din partea patronului (2.000 RON pentru schimbat un prag de golf5 din 2008, desi ne intelesesem sa schimbe ambele praguri in banii acestia. Dupa lungi discutii si lamuriri doar a reparat al 2lea prag ).
- Intrebi detalii, nimeni nu stie, seful e plecat, nimeni nu tine nicio evidenta nicaieri
- Nu exista fisa de intrare in service asa cum este normal la orice service.

Lista poate continua. Din pacate m-am ghidat dupa recenziile de aici inainte sa va aleg dar se pare ca media buna pe care o aveti este inselatoare.
Andreas Bathory
Andreas Bathory2 ani în urmă
După ce au făcut diagnoza și am stabilit care sunt defecțiunile, ne-au lăsat sa așteptam aproximativ o ora jumătate, după care, șeful… m-a întrebat de ce stam acolo. La scurt timp după ce am plecat mi-a trimis prețul pentru o alta piesa, nicidecum ce trebuia schimbat la mașina. Lipsa totala de profesionalism și dezorganizare maxima. Nu recomand celor care se așteaptă la servicii profesionale și buna comunicare cu clienții.
Alex Orosanu
Alex Orosanu2 ani în urmă
Am apelat la Contact Auto Service la recomandarea celor de la Blue-Lens, ei sunt singurii recomandati pentru montaj camere auto pe Bucuresti. Ionut a montat camera pe fata fara nicio problema, iar la final mi-a oferit un instructaj pentru functiile camerei, ce sa fac in cazul in care intampin anumite probelme samd. Recomand oricui.
Amit Beedasy
Amit Beedasy3 ani în urmă
Am fost la ionuț pt instalație de camera de la blue lens, lucrează frumos, recomand, partea 2 - am facut instalare in curte la aer liber pana cand a inceput sa ploua!
Vlad Gongu
Vlad Gongu2 ani în urmă
Am mers la ei cu o dauna auto - reparatii prin RCA - bara spate si aripa spate. Totul a mers bine (constatare, dosar, piese, vopsire etc), iar reparatia a iesit excelent. Baietii au lucrat foarte bine, m-au tinut la curent cu progresul si am avut masina la schimb pe toata durata reparatiilor.
Sorin Vestemean
Sorin Vestemean2 ani în urmă
Reparatie prin asigurare (pagubit)
Intrarea este pe o poarta larg deschisa, o parcare, iar pe urma se intra pe o alee, se merge putin si pe stanga se regaseste service-ul.

Am pus o poza cu rezultatul inainte / dupa.

Pro:
- Lucrarea/reparatia a fost de nota 10
- Parcare mare

Contra:
- Nu mi s-a dat masina la schimb (mi s-a spus ca dureaza doar o zi, a durat doua)
- M-am prezentat la ora 9:00 cat discutasem ca sa las cheile sa intre masina in reparatie, nu a raspuns la telefon am asteptat 30 min pana m-am dus eu sa las cuiva cheile de la masina acolo
- Am cerut deviz-ul pe mail pentru a vedea ce lucruri mi se schimba la masina, mi-au comunicat ca asigurarea trebuie sa imi dea aceasta informatie, am raspuns cu ' in alta parte am primit deviz ' , raspunsul a fost intr-adevar cu deviz-ul cerut
- Mare atentie la un ciot de creanga mi-am stricat scutul in el
Alex Veruzi
Alex Veruzi2 ani în urmă
Am fost la ei strict pentru montaj camera BlueLens, deci nu stiu in rest cat de buni sunt. Recomand pe Ionut pentru montaj. M-a ajutat mai mult decat cu montajul camerei, mi-a lipit profi si senzorul de ploaie/lumini care nu a fost montat bine la schimbarea parbrizului. Ionut - un baiat de nota 10+.
Locații recomandate