/Bucuresti/Service auto

Epiesa.ro Soseaua Chitilei

Șoseaua Chitilei 105 A, parter 012402, România

Epiesa.ro Soseaua Chitilei
Service auto
4.7
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2JM+3W București, România
+40 31 130 2812
epiesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Zeus One
Zeus One2 ani în urmă
O informare ireprosabila la angajatii de acolo.Nu e prima oara cand vin aici si tot timpul cat a depins de ei totul a fost ok.
Toma Dumitrascu
Toma Dumitrascu2 ani în urmă
Un magazin de piese auto cu angajati orientati spre client .
Cristian Dorobantescu
Cristian Dorobantescu2 ani în urmă
Indiferent ce comanzi ti se spune din start ca o faci pe propria raspundere si ca nu ai drept de retur. In plus, de multe ori piesele care apar in stoc pe site nu sunt disponibile de fapt
Nicolae Neamtu
Nicolae Neamtu2 ani în urmă
Foarte repede au ajuns piesele comandate, in aceasta locatie.
Recomand!
Claudiu Ionescu
Claudiu Ionescu2 ani în urmă
Super ok! Am norocul de a avea la indemana 2 locatii! Una la serviciu si alta acasa! Super comod, rapid si util! Piesele ajung de cele mai multe ori de pe o zi pe alta insa in cateva cazuri chiar in aceeasi zi daca am comandat dimineata!
Ciprian Constantin
Ciprian Constantin2 ani în urmă
Ii știu de când erau în locația veche pe Chitila. Trebuie sa spun că rar mai găsești oameni care să-ți suporte toate întrebările și care să încerce să te ajute cu tot ce le stă în putință. Sincer...ar fi meritat mai mult de 5 stele!!!
Nume Prenume
Nume Prenume2 ani în urmă
Ca reprezentantul din magazin nu e mecanic, inteleg, dar daca lucrezi intr-un magazin de piese auto, trebuie sa fii capabil sa identifici o piesa si daca o vezi, nu doar daca ti se da mura in gura codul, denumirea exacta etc. Evident ca nu avea chef de munca. Am trimis o simpla poza la cei de unde cumpăr de obicei si in 3 minute am avut oferta pe whatsapp. Asta face diferenta intre vanzatorii de duzina si cei specializați si orientati catre client. O singura data am cumparat de la voi si de azi asa va ramane.
Viorel Andreescu
Viorel Andreescu2 ani în urmă
Comanda dată în magazin a venit a doua zi. Personal foarte amabil ( eu venisem cu imaginile pieselor de pe site, dar ei au verificat și mi-au comandat ce trebuie)
Locații recomandate