/Bucuresti/Service auto

AVD Turbo SRL - Reparatii turbine Colentina

Strada Suceava 7, București 022641, România

AVD Turbo SRL - Reparatii turbine Colentina
Service auto
4.2
250 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5H7+JF București, România
+40 731 609 338
avdturbo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Calibra250cp
Calibra250cp2 ani în urmă
Am reconditionat turbinele la un bmw f10 m550d la avd turbo si cum le-am pus pe masina a inceput sa manance ulei, cam 1 litru la 500 km. Plus la acceleratie are momente cand fluiera. Nu recomand sub nici o forma reparatia turbinelor la ei. Bataie de joc! Inainte sa duc turbinele avd nu scadea nivelul de ulei de la schimb la schimb. Aveti voi un defect de fabrica la cap! Mincinosilor!
Mihnea Dobrescu
Mihnea Dobrescu2 ani în urmă
NU RECOMAND SERVICIILE!!

PERSONAL PROST INSTRUIT, NEPROFESIONIST, AU STRICAT UN MOTOR DE 119.000 KM CARE ERA PERFECT!!!!!!

NU AU CURATAT PARTEA DE ADMISIE, NU AU VERIFICAT PRESIUNE ULEI, NU AU DAT JOS INTERCOOLER DE PE MASINA!!!! REZULTATUL-》 SEGMENTII BLOCATI!!!!

DACA TINETI LA MASINA VOASTRA SI NU VRETI SA ARUNCATII CU BANII PE GEAM VA ROG EVITATI ACEASTA FIRMA!!!!

SI DACA TOT VRETI SA O RISCATI, FORTATI SITUATIA SA VA RECUNOASCA VINA, SA VA PACALEASCA CU DECLARATIA VIETII SA PUTETI AVEA CASTIG SI PENTRU DAUNE MORALE!!

CELE MAI PROASTE SERVICII DIN TARA!!!
Doloman florin
Doloman florin2 ani în urmă
Buna ziua va spun oameni buni celor care citesc aceasta recenzie.
In primul rand vroiam sa spun ca ma uitam la acel tablou frumos cu acea echipa frumoasa care te cucereste de la prima vedere. FALS!!! In acea poza cu echipa asta frumoasa, nu este nici un angajat care lucreaza la firma aceasta si credeti-ma ca am fost de 4-5 ori si am stat cate 5-7 ore.in decurs de cateva luni. Cunosc si cainii din curtile vecinilor.
Am ajuns cu turbina la ei acum un an. Toate bune si frumoase. Am asteptat vreo 7 ore pana au terminat specilistii turbina..ma costat 2000.lei(passat b6 2008 1.9 tdi).
Dupa 3 luni am ajuns inapoi cu turbina ptr ca nu mai tragea la fel ca inainte si era plina de ulei..
Au zis ca nu e de la turbina. Ca ar fii de la egr. Dute schimba egr. Schimba furtune. Nu sa intamplat nimik la fel. Mecanicul meu ma trimis inapoi la avd turbo eu sunt de la ploiesti. Acelasi lucru sa intamplat. Turbina nu avea nimik dar au mai gasit ei ceva. Garnitura de la capacul de curbutori. Cel de sus. Ca prin spate curge pe acolo. Pe la egr. Deci ei erau in regula numai eu aveam probleme la masina.
Ulei. Peste tot numai. De la turbina nu era. Dute vino pana sa terminat garantia de un an. Si acum ami spune ca nu mai sunt in garantie dar este de la turbina... VREAU SA EVITATI ECESTI ESCROCI PTR CA SUNT NISTE HOTI. MAI. ALES CA VIN UNII DE FOARTE DEPARTE SARACII.
SCUZATI-MI GRAMATICA SPER CA ATI INTELES CEVA. MULTUMESC FRUMOS..si da vreau sa fac dovada sa va dau poze si nu stiu unde ca aici nu mergepe facebok daca scriu le stergeti... Aici nu se sterge nimic
Vintila A
Vintila A2 ani în urmă
Domnul de la receptie, un mare țaran",
pentru nimic te jupoaie de bani si spune ca nu il intereseaza clientii,pacat dar veti ramane doar cu numele de AVD Turbo!
Hatamy Xd
Hatamy Xd2 ani în urmă
Nu recomand!
Am venit pe roti cu masina la ei pt ca sunt recomndati de toată lumea ca "sunt profesionisti" si am plecat cu ea pe platforma după ce am plătit 2.500Lei schimbarea turbinei plus montaj. (LA O MASINA CARE VALOREAZA ACUM PANA IN 2.000€)
Dupa ce am plătit peste prețul pieței (pt renumele profesionistilor AVD TURBO) ei au zis ca masina mea are o problema pe galeria de admisie si ca daia se sparge turbina, ca pot pleca cu masina de la ei dar ei nu garantează ca ajung cu turbina NOUA întreaga acasa si ca eu pierd garantia ca e din cauza mea.. zic OK de ce nu mi-ati spus asta înainte sa montați turbina noua??? ..
Ei cand preiau mașinile nu le verifica deloc doar dau jos turbinele si pun altele, de ce sa stricat turbina aia nu ii interesează.
Asa ca a trebuit sa iau masina de la ei pe platforma, pe banii mei si sa o duc la alt service pt curatare galerie si schimb Egr.
Iar băiatul de la acel service dupa ce a curatat galeria si a pus egr nou a zis ca a iesit în teste cu masina si nu tragea deloc, nici măcar furtunele de vacoom nu erau băgate la locul lor !
AXUL acela de la turbina noua are foarte mare joc, chiar sunt curios dacă rezista măcar 1 an cat am garantie la ei ...
Dacă căutați ca mine un service cu profesionisti în care sa aveți încredere chiar dacă plătiți mai mult cum am făcut eu, ei bine cu părere de rau cei de la AVD nu sunt aceia !
Gabriel stef
Gabriel stef2 ani în urmă
Nu recomand. Mi-au recondiționat turbina și m-a ținut maxim 1 lună. La service-ul unde am montat-o mi-a zis de la început că are joc si ca au fost folosite piese chinezesti de foarte proasta calitate. Mi-au si zis ca nu ma va tine mai mult de 1000 de km si s-a confirmat. Concluzia? Firma neserioasa! Foloseste materiale de foarte slaba calitate ca sa isi maximizeze profitul iar clientii raman cu banii dati dar cu masina defecta. Am citit apoi pe forumuri si erau mii de clienti care se plangeau de ei pe acelasi motiv. Feriti-va cat puteti!
Dragos bo
Dragos bo2 ani în urmă
O sa va convingeti singuri cat de meseriasi si mincinosi sunt oamenii de la AVD, spun orice ca sa isi atraga clinetii, iar daca se defecteaza turbina, se spala pe maini de orice problema ai avea, gasesc orice motiv sa te refuze. Excroci si mincinosi cu preturi aberante
Bogdan andrei gheorghiu
Bogdan andrei gheorghiu2 ani în urmă
Oamenii super de treabă. Am ajuns aici pentru a curăța dpf-ul operațiune reușită. Recomand cu căldură acest service.
Locații recomandate