/Bucuresti/Service auto

AUTO NETWORK INTERNATIONAL SRL

Splaiul Unirii 450, București, România

AUTO NETWORK INTERNATIONAL SRL
Service auto
4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C42W+R2 București, România
+40 735 867 531
serviceautovitan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
C C
C C2 ani în urmă
Te păcălește la tarife.
După ce prestează lucrarea umfla tariful față de înțelegerea anterioară inventând alte lucrări ce chipurile trebuiau făcute.
Barbu Vasile Barbu
Barbu Vasile Barbu2 ani în urmă
Un magazin cu oferte bune la radio auto alarme ect te rezolva pe loc eu am ajuns aproape la închiderea magazin ului și am plecat mulțumit
Puiu Gabriel
Puiu Gabriel2 ani în urmă
Găsești de toate pt toți. Mai mult haine și adidași. Trebuie precizat faptul că trebuie să știi să negociezi. Astfel cumperi cu același preț că din magazin, dacă nu chiar mai scump.
Viorel Alexandru
Viorel Alexandru2 ani în urmă
Salut,mă numesc Viorel,am fost dezamăgit până am ajuns la SERVICE, dar imediat ce am vorbit cu mecanicul și sa uitat la mașină,mi-a spus că încearcă să o rezolve dar problema era m-ai complicată decât se vedea,mi-a dat o rază de speranță, un furtun de la antigel fisurat și foarte prost poziționat, ducea pe la jumătatea motorului cea ce trebuia dat jos multe piese și ore de muncă,cu toate astea am văzut speranță că o poate repara să pot ajunge cu bine din București până la Pitești.
Așa a fost,a rezolvat problema cu ceva chin și muncă dar foarte repede, sincer eram supărat până să-mi spună că pot sta linistit ca o rezolvă.
Felicitări un băiat de nota 10+ și ar trebui apreciat pentru munca lui și pentru devotamentul cu astfel de lucrări care alți te-ar fi ținut cu zilele în SERVICE și nu numai.
RECOMAND CU INCREDERE.

***** cu felicitări.
Alexandru Dinca
Alexandru Dinca4 ani în urmă
TARGUL AUTOVITAN . Apare aici ca fiind service auto ,dar eu am fost in targ auto vitan. Bine administrata locatia,e curat,civilizat, gasesti orice vrei si nu vrei. Masini sh,piese auto,accesorii auto ,spalatorie auto,tester auto. Orice legat de masini. Chestia cu samsarii care te pacalesc e veche si depasita ,nu se mai fac smecherii acum,doar daca vad ca cumparatorul e prea fraier.Sunt si multe tarabe cu produse fel de fel: toale,food,electonice etc. Restaurante ,agentie de pariuri,loto. Un adevarat complex comercial. Merita vizitat.
Gigi Toma
Gigi Toma2 ani în urmă
În aceasta locatie sant peste 100 de muncitori nu au unde sa se spele pe mâini toalete infecte spălător infect protecția munci a fost aici dar a primit spaga corona virus e pe drum nu exzista dezinfectante totl un haos
Erol Sefchi
Erol Sefchi2 ani în urmă
Am găsit ce-mi trebuia, chiar dacă nu la calitatea pe care o doream. În schimb prețurile destul de ok inclusiv vânzători amabili. Singurul inconvenient a fost că nu prea am avut variante mai multe de comparat. Din păcate, din cauza temperaturilor ridicate, aerul era de nerespirat.
Anisoara Popa
Anisoara Popa2 ani în urmă
Scumpi rau rau de tot. Nu recomand
Locații recomandate