/Bucuresti/Service auto

Dacoserv

Strada Preciziei 4, București 062203, România

Dacoserv
Service auto
4.2
765 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2J2+Q7 București, România
+40 21 317 0986
dacoserv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicmar Mob Design
Nicmar Mob Design2 ani în urmă
Fără supărare, m-am dus la o constatare cu o Dacia Logan pikup și tovarășul mecanic ,a început sa îmi spună :că dacă pică un injector trebuiesc schimbate toate ,ca pompa de injecție +toată injecția trebuiesc schimbate ,turbina este praf,ca masina este praf și ca maxim o luna de zile mai merg cu ea .Am vândut această masina la un mecanic autorizat și m-a învățat ca să nu am încredere în mecanicii de pe vremea Lui Dej !Rușine Daco serv!!!!
Radu R
Radu R2 ani în urmă
Pe langa faptul că incearca sa iti bage pe gat placute de frana cu adaos 300%, mi-au rupt clamele la suportul de la filtrul AC, m-am trezit cu suport cazut si galagie a ventilatorului. Gresala mea ca am mers la ei si nu la Meridian
Alexandru
Alexandru2 ani în urmă
Personalul a fost destul de amabil, showroom mic, au doar 3 modele expuse din care 2 sunt Duster.
Florin Birlic
Florin Birlic2 ani în urmă
Vineri 10 septembrie. Am venit cu mașina Dacia Logan 1.2 an 2012, cu problema că i se oprește motorul in mers. Au pus diagnoza, mi-au identificat cod eroare "scurtcircuit bobina aprindere",
Marti: au schimbat bobina, apoi m-au înștiințat telefonic, cum că, calculatorul motor a murit, asta fiind cauza opririi motorului in mers. Prețul înlocuirii calculatorului + UCh fiind de 3000 roni.
Miercuri: La sfatul unor prieteni, am refuzat înlocuirea lui, am cumpărat un kit pornire Logan calculator de la dezmembrări cu 400 lei.
Vineri, azi când scriu comentariul
Am fost la un service sa mi-l monteze, surpriza a fost, sa aflu că, calculatorul mașinii era perfect funcțional. Problema s-au rezolvat prin curățarea, refacerea mufei de conexiune a bendixului. Operațiune de 5 minute. In concluzie: CEI MAI MARI ESCROCI la Dacoserv. Vreau sa mai adaug, că în timp ce plecam un sef de la Dacoserv incerca sa îmi cumpere mașina la un preț de nimic :)))). GRIJA MARE
Buda Ciprian
Buda Ciprian2 ani în urmă
Un model de consilier ,domnul Munteanu, exact asa cum trebuie sa fie acum : modern, exact, , precis ,prompt si un nivelul excelent de profesionalism -corespunzator nivelului la care a ajuns acum Dacia. Felicitari !
Cristi Vasile
Cristi Vasile2 ani în urmă
O experienta placuta ! Am intalnit o echipa de oameni profesionisti din toate punctele de vedere. Multumesc din suflet, domnului Mihai Straulescu ! Un om deosebit !
Paul Tudor
Paul Tudor2 ani în urmă
Nu sunt mulțumit că nu am fost contactat la timp de Vocea clientului. Nu am primit până acum un răspuns de la vocea clientului la solicitarea mea.
Mihai Stancu
Mihai Stancu2 ani în urmă
Descrierea corectă a ofertei de către consilierul de vânzări, seriozitate din partea acestuia, amabilitate la toate întâlnirile avute.
Locații recomandate