/Bucuresti/Service auto

Reparatii AC Auto - climatizare auto

Str Imparatul Traian nr 32 Corp C4 in parcarea Mega Image, București 041414, România

Reparatii AC Auto - climatizare auto
Service auto
4.1
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94W5+M5 București, România
+40 736 110 110
climatizare-auto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Costel Oancea
Adrian Costel Oancea2 ani în urmă
Un service ingrijit si chiar am crezut ca are potential dar la un amarat de schimb de ulei au cam dat cu bata-n balta, ma rog, mecanicul care s-a ocupat. A pus 5 litri de ulei (tot bidonul) in conditiile in care erau necesari doar 4,3 litri.
Andrei Vreme
Andrei Vreme2 ani în urmă
Am avut de schimbat rulmentul la fulia de compresor. Am sunat la ei si am cerut o oferta de pret la care nu am mai primit raspuns. Apoi am ajuns direct la servis si mi-au rezolvat problema intr-o ora.
Mersi!
Floarea Dudita
Floarea Dudita2 ani în urmă
Ma asteptam la mai mult pt un centru ce se lauda cu reparatii AC...nu ofera nici garantie.
Cristian Voican
Cristian Voican2 ani în urmă
Am fost la ei pentru că nu îmi funcționa clima. În 39 de secunde mi-au dat verdictul. Compresor blocat . 3500 lei și voi avea din nou răcoare în mașină. .Bine-nteles că am refuzat. Am fost la alt service și s,a rezolvat problema. Senzorul de presiune era defect. 150 lei m,a costat. Nu 3500 cât vroiau ei. Feriti-va.... oamenii ăștia sunt mari tepari.
Razvan Badea
Razvan Badea2 ani în urmă
Un alt service care face de toate dar nu repara nimic.preturi exagerate,diagnoze după ureche.zero stele
Mariano Ion
Mariano Ion2 ani în urmă
Sincer sa fiu, mare branza nu am făcut. Ca și în Marea majoritate a service-lor din București care cică se ocupa de instalații de climatizare auto, altceva decât sa îți umple instalația cu freon și sa urmărească dacă se menține presiunea într-un interval de timp de 5 minute, nu știu sa facă.
Adica:
Verificare cu lumina U.V verificare supape și relee, tubulatura, compresor, etc.
Nu mi-o luați în nume de rău dar nu se poate sa aveți un mecanic priceput la toate. Nu contest ca poate omul este chiar descurcăreț și priceput, dar dacă ai scris cu litere de 1 metru înălțime Aer CONDITIONAT pe fațada se presupune ( păcat ca doar) ca mănânci pe pâine instalațiile de climatizare.
Andrei Florin Taranu
Andrei Florin Taranu2 ani în urmă
am fost cu o problema la instalatia de aer conditionat, personalul foarte profesionit, mi.a explicat care este cauza ai cum se poate remedia. astept sa vad cum se comporta in timp reparatia, dar, pana acum au fost foarte profesionisti. poti plati cu cardul, emit bon fiscal fara sa adauge tv.ul suplimentar (cum fac majoritatea "specialistilor").
Tiberiu Radut
Tiberiu Radut4 ani în urmă
Mi’am reparat masina de offroad de multe ori la ei. Foarte multumit de fiecare data. Preturi corecte si timp de executie de bun simt.
Locații recomandate