/Bucuresti/Service auto

Edy service

Strada General Petre Popovăț 35, București, România

Edy service
Service auto
3.7
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2XX+X2 București, România
+40 787 229 226
ediserviceauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Magda Magda
Magda Magda2 ani în urmă
Seriozitate și profesionalism!
Valy PK
Valy PK2 ani în urmă
Cel mai neserios service ,dupa ce ca fac treaba de 2 bani mai strica si piesele noi care le schimba si nici nu isi asuma greseala! Nu recomand nimanui
Gheorghe trusca
Gheorghe trusca4 ani în urmă
O experienta neplacuta! Am fost la ei cu un Passat pentru ca nu mai pornea si avea martori aprinsi in bord. Dupa ce mi-au tinut masina o saptamana m-au anuntat ca au rezolvat. Mi-au cerut 300 de lei. Am mers cu mașina 60 de km si nu a mai pornit. I-am sunat și mi-au spus sa o aduc cu platforma. Am adus-o cu platforma, încă 300 de lei. M-am dus a doua zi să o iau, nici măcar nu au deschis-o. Le-am cerut să îmi dea măcar jumătate din banii pe care i--am dat la platformă. S-au făcut ca nu aud. NESIMȚIȚI. Bonus, nu mai funcționează nici senzorii de parcare.
Mi-au schimbat plăcuțele și discurile, dar nu au efectuat dar nu au efectuat proba de frana pe standul de verificare a eficienței sistemului de frânare cum prevede RNTR.
Toată stima pentru mecanicul Mitică.
Radu Marian
Radu Marian4 ani în urmă
Nu recomand, f slabi
Speedy Rajah
Speedy Rajah5 ani în urmă
DIAGNOZA INCORECTA!!! Am fost la el ca-mi fierbea apa, s-a uitat, a ajuns la concluzia ca e defect electroventilatorul. Pe dracu, nici nu l-a pus pe direct sa vada daca functioneaza(am aflat asta 2 ore mai tarziu cand m-am dus la alt mecanic, pt ca eu nu ma pricep). cat pe-aci sa cumpar si ventilator online, ca omu` asa mi-a zis, mi-a dat chiar optiunea de a cumpara de la el, la 600 ron, cand cel mai scump pe care l-am gasit online era 570. sigur imi punea unu pana`n 300. pana la urma am rezolvat-o la alt mecanic, care daca a vazut ca merge ventilatorul, a luat termocupla, si acolo a fost problema, a remediat pe loc. ador mecanicii care isi dau cu parerea, si apoi raman cu piesele noi in garaj. Dupa povestea asta, clar n-as recomanda la nimeni
Zamfira Stefan Alexandru
Zamfira Stefan Alexandru5 ani în urmă
Programare pentru a doua zi la ora 8:30 de dimineață, ajung la service și mi se spune că doamna care se ocupa cu programările le face cum crede ea. Mecanicul mi-a spus sa ma întorc la ora 12, că sigur imi rezolvă problema.
Vin la ora 12 și același mecanic îmi spune ca mai durează în jur de o oră pentru că are niște lucrări, chiar dacă el vorbea la telefon sau fuma. L-am întrebat dacă durează o oră, pentru că nu mai am unde să mă duc, fiind sâmbătă, 22 dec., iar el mi-a spus ca poate o ora și jumătate sau și mai mult, pentru că "are lucrări" .
Gabriela Stan
Gabriela Stan2 ani în urmă
Super multumita!
Victor Grigorescu
Victor Grigorescu2 ani în urmă
Este ok !
Locații recomandate