/Sibiu/Scoala

Info Center Group

Strada Rennes nr. 2, Sibiu 550006, România

Info Center Group
Scoala
4.7
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4QV+39 Sibiu, România
+40 740 087 780
sbinfo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Milena Mateș
Milena Mateș2 ani în urmă
In cadrul cursurilor mele de tehnician veterinar am rămas impresionata de profesorii care au un renume mare în acest domeniu de medici veterinari de la care am avut multe de învățat în timp scurt. O diploma în plus este o treapta mai înaltă în societate și este bine făcută la orice vârstă!
RADU STAMATIN
RADU STAMATIN2 ani în urmă
Sunt cursant în prezent la cursurile Info Center Group, pe care le frecventez cu mare interes, deoarece ma ajuta în carieră. Lectori cursului sunt foarte buni, dându-ne informațiile necesare pentru acest domeniu. Iar personalul angajat este foarte amabil.
Recomand cu cea mai mare placere Info Center Group.
Vasile Pogan
Vasile Pogan2 ani în urmă
O echipa profesionista care te îndrumă și te ajută să faci cursuri in diverse domenii de activitate! Sunt foarte mulțumit de colaborare, de sfaturile primite, de lucrurile învățate și dobândite prin efectuarea cursului de calificare specializarea "Tehnician Silvic"! Cinste și respect acestor oameni pentru munca depusa in ajutarea oamenilor! Recomand cu toată încrederea!
Raluca Solomon
Raluca Solomon2 ani în urmă
Am realizat cursul de inspector SSM. Am fost foarte încântată de modul in care s-a predat și s-au făcut înțelese lucrurile, cu exemple concrete!
Dana Onica
Dana Onica2 ani în urmă
M-am înscris la cursul tehnician veterinar si cu multa susținere din partea organizatorilor sunt aproape la final .Mulțumiri tuturor ,multumiri din suflet tuturor medicilor veterinari care au avut răbdare cu noi toți cei prezenți, multă putere de muncă în această delicata , dedicată si plina de nou meserie .Va recomand cu incredere cursurile acestei instituții.Va multumim!
Diana T
Diana T2 ani în urmă
NU RECOMAND 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cu toate ca am sunat la acest centru dintr o recomandare, am regretat.
Am sunat sa adresez o intrebare si doamna care mi a raspuns la telefon era vizibil deranjata ca trebuie sa intru online sa gasesc informatiile necesare, nu m a lasat nicio secunda sa ii adresez unica intrebare si mi a inchis telefonul. Am resunat de 2 ori si mi a REinchis telefonul spunandu-mi ca are un examen de pregatit si ca sa n-o deranjez. In comunism, fix asa se facea!!!
Diszgratios si un mare NU!!!
Totdeuna se gasesc vvariante alternative si politicoase daca se doreste! Daca....!!!!
Diana Ciulei
Diana Ciulei2 ani în urmă
Consider ca a fost una dintre cele mai urate experiențe de pana acum, începând de la modul de organizare al cursului, examenului, pana la modul de manifestare al doamnei Mâtca Ofelia! Degeaba folosiți cuvântul ‘’profesionalism’’ la tot pasul ca sunteti departe de semnificatia lui! Bani aruncați pe fereastra! As vrea sa stiu modul de notare al doamnei! Am constatat cu stupoare, la ridicarea certificatului, ca o nota era pe certificat si alta pe supliment…despre ce vorbim in cazul asta? Tot de profesionalism?? Cand am susținut examenul am primit alt chestionar decât cel de la cursul pe care-l absolvisem!
In timpul cursului, atitudinea doamnei Mâtca a lăsat de dorit! Nu aveai cum s-o contrazici, chiar daca aveai o idee buna sau dreptate! Dumneaei are multă experienta, dupa cum se si lauda, si nu ai voie s-o contrazici in nimic! M-am simțit ca pe timpurile de mult apuse!
Am participat la multe cursuri, chiar si internaționale, dar ca acesta nu a fost niciunul!
Oana prodan
Oana prodan2 ani în urmă
Nu recomand!! Mă înscriu la un curs, urmez toate indicațiile primite telefonic in urma a doua discuții cu o doamna referitor la procedura de înscriere, ca la momentul desfășurării cursului sa fiu apelată de o alta doamna care efectiv m-a certat, mi-a vorbit urat la telefon și în momentul în care am incercat sa intervin în discuție pt a-mi spune punctul de vedere mi-a închis telefonul in nas!! Extrem de urat, lipsă maxima de bun simt și civilizație!
Locații recomandate