/Bucuresti/Scoala

Liceul Teoretic Ştefan Odobleja

Strada Dorneasca 7A, București 051712, România

Liceul Teoretic Ştefan Odobleja
Scoala
3.6
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C396+4X București, România
+40 21 411 2213
liceulstefanodobleja.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daraba Laurentiu
Daraba Laurentiu4 ani în urmă
Aici so Filmat Videoclipul Plang de Dor al Andreei Balan,doar ca so renovat in momentul de Fata,dar in trecut era altfel :D
Alex Capota
Alex Capota4 ani în urmă
Nu veniti aici, este o puscarie, daca intarzi un minut nu te mai lasa sa intri, directoare este de 20 ani in liceu, iar un mandat este de maxim 8 ani
Andy Spiridon
Andy Spiridon6 ani în urmă
Un liceu curat, organizat si cu profesori foarte pregatiti d.p.d.v profesional.
Orice elev care vrea sa invete o poate face aici , profesorii predau foarte bine si explica pentru toata lumea.
Securitate si administratie buna .
Dorin Cărare
Dorin Cărare6 ani în urmă
Buna seara !Am depus memoriu in urma cu ceva vreme legat de situația de la clasa pregătitoare D ,a d-nei Inv.Ana Maria Tudor!Astept încă un răspuns din partea d-nei directoare Burcau!Nu vreau sa cred ca mușamalizati situația ca la partid pentru ca altfel voi fi nevoit sa merg la minister!seara plăcută și aștept cu interes răspunsul și măsurile disciplinare luate de către d-voastră!
Niros B
Niros B6 ani în urmă
Domnul profesor de sport Rontescu se pare ca uita ce înseamnă sa fii profesor și își pune elevi sa mature terenul de sport.Domule asa zis profesor angajează femei de serviciu pentru a mătură terenul de sport.Doamna director care este poziția dv. referitor la aceste întâmplări din liceul pe care îl conduceți?
Ionut Steaua
Ionut Steaua10 ani în urmă
Unul dintre cele mai bune licee din Bucuresti. Chiar daca este o scoala relativ noua (2003) ,deja a demonstrat in diferite competitii ca este un liceul cu elevi foarte buni . Urasc persoanele care nici macar nu au intrat in curtea institutiei dar se gasesc sa vorbeasca urat despre liceu. Respectul inter-uman, disciplina si securitatea elevilor este pe primul loc in Odobleja, dar cele 3 aspecte mentionate mai sus nu sunt agreate de toata lumea,de aici si parerile negative despre Liceul Teoretic Stefan Odobleja .Pana la urma, vii la scoala sa inveti , nu sa ai mai multa libertate decat ai acasa .
Daniel Burmaz
Daniel Burmaz2 ani în urmă
Se încearcă să se mușamalizeze la maxim cam orice problemă încât doamnele director să nu afle. Sunt puțini profesori buni în adevăratul sens al cuvântului, care vor să canalizeze elevul pe cea mai potrivită cale. Liceul nu te ajută să te formezi profesional, eventual numai pentru bac și ceva facultate...
Mircea berzovan
Mircea berzovan2 ani în urmă
De ziua portilor deschise au avut organizare - ZERO, scoala generala si liceu conduse in spiritul comunismului. Daca suni la secretariat sau ceri informatii pe mail, secretara nu stie sa spuna ( sau nu vrea)"Buna Ziua", iti face trimitere pe internet si inchide telefonul.
Pe email- am cerut o audienta la care mi s-a raspuns ca "audientele se tin in intervalul orar....., veniti atunci" - fara programare si fara confirmare.
pacat ca o astfel de institutie are parte de agnajati cu un nivel de pregatire atat de slab
Locații recomandate