/Bucuresti/Scoala

Scoala în Bucuresti

Oamenii au mai multe posibilități atunci când vine vorba despre a se realiza în viață: unii pot deveni cântăreți când au fost descoperiți la un casting, jucători profesioniști de fotbal după ce au trecut prin probe riguroase sau dansatori profesioniști după ani de antrenament. Dar, pentru majoritatea persoanelor destinul este corelat de parcursul de la școală.

Școala este prima ocazie structurată pentru copii de a lega unele relații de prietenie, dar și de a învăța anumite valori, morală și mijloace de a rezolva probleme. Cu cât vor învăța mai mult și mai bine la școală, cu atât vor câștiga mai multe competențe.

Frecventarea școlii este un lucru care ne ajută să învățăm cine suntem, în cine credem și ce rol jucăm în această lume.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.