/Bucuresti/Scoala

Liceul Internațional de Informatică

Strada Balta Albina 9, București 032622, România

Liceul Internațional de Informatică
Scoala
4.1
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C656+7F București, România
+40 21 327 6570
ichb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anghelescu Luiza Monica
Anghelescu Luiza Monica2 ani în urmă
Nu se compara cu scoala de stat. Profesorii sunt dedicati si profesionisti. Mediul este select si de calitate. Este de 10 ori mai buna decat o scoala de stat. Exceptional! Intr un an de zile inveti cat altii in 5. Evolutia copilului este vizibila chiar dupa o luna. Recomand inscrierea de la o varsta cat mai mica. Isi merita banii! Este foarte greu dar rezultatele sunt spectaculoase! Ma refer la clasele speciale de olimpici.
Gheorghe Mihai mmg
Gheorghe Mihai mmg2 ani în urmă
Ce sa spuneti si voi, daca aveati copiii asa destepti, erau acceptati la colegiile bune din Bucuresti! Ciocu mic!😂
Teodora Englert
Teodora Englert4 ani în urmă
Fata mea a susținut concursul organizat de Luminamath . Organizare impecabila
Cristian avadanei
Cristian avadanei5 ani în urmă
probabil cel mai performant liceu din Romania. Denigrat de mulți, lăudat de mult mai multi . Cu câteva clase de înaltă performanță, absolvenți care cu siguranță vor scrie istorie in domenii ca fizica, matematica, informatică, chimie.
Un corp managerial care asigură succes financiar într-un domeniu in care românii nu știu decât sa piardă. Nu știu de ce noi nu am reușit să facem ce fac d-nii din Turcia.
Sedat Ozkul
Sedat Ozkul6 ani în urmă
In fiecare familie, problema alegerii celei mai bune scoli este una esentiala si indelung dezbatuta, deoarece anii de gimnaziu sunt definitori in formarea personalitatii micului adolescent.  Noi toti ne dorim o lume mai buna si daca vrem o societate bazata pe valori cum sunt respectul si profesionalismul atunci e bine sa investim in educatia copiilor, sa le deschidem drumul in viata, iar ei sa exploreze mai multe orizonturi pentru a sti sa aleaga mai tarziu. Ne-am intrebat cum ar trebui sa fie contextul educativ care ar putea oferi tot ceea ce are nevoie un elev, care sunt acele valori ale caror identificare, insusire, formare are putea fi vitale pentru el si care apoi ii vor influenta viitorul.
Gina cristina
Gina cristina6 ani în urmă
Păcat ca aici pot intra doar copiii celor cu multi bani....sunt multi copii care au potențial , dar se pierd in scoli in care nu sunt condiții pt a își dezvolta inteligenta
Elena Alexandrescu
Elena Alexandrescu2 ani în urmă
Probabil cea mai bună scoala privata si cel mai corect raport calitate/ pret din Romania! Multumim! Păcat ca nu se mai termina on -line-ul!
Ozgur Seit
Ozgur Seit2 ani în urmă
Super
Locații recomandate