/Bucuresti/Scoala

Scoala de Muzica Armonia

Str. Profesor Ion Maiorescu 37, București, România

Scoala de Muzica Armonia
Scoala
4.9
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WF+CG București, România
+40 738 318 373
scoalaarmonia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eudokiya Agachi
Eudokiya Agachi5 ani în urmă
Aceasta scoala e superba este un loc unde te poti relaxa cu muzica buna si o atmosfera frumoasa. Aceasta scoala nu numai ca te ajuta sa-ti explorezi talentul muzical, dar te face sa te simti mai bine in propriul corp. Mias dori mult ca copii mei sa studieze in asa o scoala .
Tudor Gabriel
Tudor Gabriel5 ani în urmă
Un loc neobişnuit de frumos, calm si relaxant. Aceasta scoala nu numai ca te ajuta sa-ti explorezi talentul muzical, dar te face sa te simti mai bine in propriul corp. O atmosfera relaxanta si servicii de calitate.
Crypto Planet
Crypto Planet5 ani în urmă
Au tarife destul de bune, nu sunt printre cele mai ieftine dar sunt accesibile, locatia este ok avand in vedere traficul infernal din Bucuresti. Profesorii tineri dornici de afirmatie sunt un bonus al scolii.
Andrei Răvar
Andrei Răvar6 ani în urmă
Una dintre cele mai bune scoli de muzica din ultima vreme. Profesorii sunt tineri,foarte talentati si amabili,lectiile decurg in atmosfera placuta si prietenoasa.Pentru cei care vor rezultate recomand cu incredere.
Adriana Minea
Adriana Minea6 ani în urmă
O scoala de muzica in care seriozitatea primeaza. Daruirea profesorilor fata de copiii talentati fac ca talentul lor sa iasa in evidenta si rezultatele sa fie pe masura. Multumim d-nei prof. Florina Dragoi pentru rezultatele minunate pe care le-am avut de-a lungul timpului!
Cristina Jianu
Cristina Jianu6 ani în urmă
Una din cele mai bune scoli pe care le-am gasit de-a lungul timpului. Recomand aceasta scoala pentru oricine care vrea sa-si exploreze talentul lor muzica. 5 stele cu plus!
Mirela Rus
Mirela Rus6 ani în urmă
i-am recomandat unei prietene aceasta scoala si a fost foarte multumita. mi-a confirmat inca odata toate lucrurile minunate ce le auzisem despre scoala, profesori, personal. foarte profesionali si se ocupa foarte mult de elevi. felicitari!
Crenguta Gheorghiu
Crenguta Gheorghiu2 ani în urmă
Bună ziua,nu vreau sa fac nici un fel de aprecieri despre această școală,un singur aspect am de remarcat și anume faptul că în aceste zile la aceasta școala se asculta muzică, sau nu știu ce se întâmplă, la un volum foarte mare și la ore total nepotrivite,iar locatarii din blocul de alaturi sunt deranjați.O rugăminte aș avea dacă s ar putea să nu mai dați muzica la un volum atât de mare cineva din acel bloc are de învățat, mulțumesc.
Locații recomandate