/Bucuresti/Scoala

Colegiul Național "Școala Centrală"

Strada Icoanei 3-5, București 030167, România

Colegiul Național "Școala Centrală"
Scoala
4.3
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V4+76 București, România
+40 21 211 8484
cnscb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marie Isabelle Ionita
Marie Isabelle Ionita3 ani în urmă
Scoala Centrala se deschide la 7:20 dimineata,nu la 15:00😑.In orice caz ,este cea mai bună școala 🤗
Barbu Vasile Barbu
Barbu Vasile Barbu3 ani în urmă
O școală unde se respectă legea bravo așa trebuie să fie peste tot.
Mar Gilbert Andrei
Mar Gilbert Andrei4 ani în urmă
Învăț aici. Mi se pare o școală OK(nu cea mai bună). Profesorii sunt cam ciudați(unii chiar exagerat de exigenți și mult prea serioși). Arată foarte frumos,băile curate în general,dar mobilierul în majoritatea cazurilor stricat,din moment ce s-a rupt scaunul când m-am pus pe el...
Staicu Liana
Staicu Liana4 ani în urmă
Liceu bun pe partea de uman, rezultate foarte bune la bacalaureat, chiar in acest an există o absolventă de 10, inclusiv 10 la economie .
Manea Constanta Marilena
Manea Constanta Marilena5 ani în urmă
O scoala excepțională, am stat 4 ani acolo la internat 1 _ 4 pe vremea TOVARASULUI dar nu imi pare rau si intradevar e o Scoala care merita toata lauda .Au fost profesori extraordinari care nu făceau diferenta dintre copii lor si noi. Clasele ,cantina ,curtea interioară si dormitoarele Ereau foarte curate si primitoare, te simțeai că acasa.As fi curioasă dacă Tovarășa (Doamna) RAPA SE numea mai este in sistem ,erea o mama ,o profesoara exemplu .Si asa au trecut 44 de ani.de atunci.
Emilia Nitu
Emilia Nitu5 ani în urmă
Un loc infect, gandacii misuna nestingheriti, toalete insalubre, mobilier vechi, scaune rupte, profesorii foarte slab pregatiti, cei care vin la ore fac doar prezenta si atat. In rest, multa coruptie, se promoveaza prostia,violenta fizica si de limbaj, tigania si mahalaua.
Dan Vlad Filip
Dan Vlad Filip2 ani în urmă
Pe vremuri, era cel mai bun liceu de filologie - istorie din București. Și mai demult, pana în 1947, în geamul vitrina din corpul de pe strada Jean Louis Calderon, spre Gradina Icoanei se monta in decembrie pomul de Crăciun.
Azamfirei Daiana
Azamfirei Daiana2 ani în urmă
Intr-o clădire monument arhitectural funcționează incepând cu 1852 Școală Centrală. Corpul profesoral urmând deviza " Trecutul care obliga" promovează un învățământ de calitate.
Locații recomandate