/Bucuresti/Scoala

Școala Gimnazială Numărul 133

Strada Stânjeneilor 3, București 041951, România

Școala Gimnazială Numărul 133
Scoala
2.8
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94QH+8G București, România
+40 21 332 5837
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
No name no name
No name no name2 ani în urmă
Doamna profesoara de limba franceza Rata Tania ii jigneste ,ii persecuta ,ii ameninta ,ii loveste ,tipa si ii injoseste pe elevii claselor unde aceasta preda.
Foloseste cuvinte jignitoare la adresa copiilor cum ar fi :
Citez: handicapatiilor,nesimtitilor,nu sunteti buni de nimic,veti ajunge niste infractori,
cersetorilor.
Copii sunt scosi in fata clasei si umiliti in fata colegilor.
Ceilalti profesori sunt indemnati si instigati de doamna profesoara sa utilizeze acelasi mod de lucru.
Comportamentul doamnei profesoare este abuziv ,ilegal si nedemn pentru un cadru didactic.
S-a discutat despre acest lucru si cu doamna directoare Puiu Mihaela ,dansa asigurandu-ne ca va lua masuri.
Acest lucru nu s-a intamplat insa ,doamna profesoara continuandu-si activitatea in acelasi mod .
Copii refuza sa mai mearga la scoala de frica doamnei profesoare.
Alina Maty
Alina Maty2 ani în urmă
Doamna de franceza Tania Rata nu lasa copii in pauza si incepe ora cu jigniri. Face elevii sa se simta oribil si sa bage frica in ei. La test ii pune sa scrie lucruri pe care nu le au invatat.
La ascultat le pune maxim nota 7 la elevii care nu invata, iar la elevii tocilari le pune intrebari foarte usoare si note mari.
Nu aduceti copii la scoala acesta!!!
Maricica Gigica
Maricica Gigica2 ani în urmă
Frumos....Nu mai venim.
NorofeN
NorofeN2 ani în urmă
Profesoara Tania rata este rea cu copiii și își amenință elevi plus sunt elevul ei nu zic clasa pa pa fraierilor 😈😈😈😈😈😈💩💩💩
Nicholas gamer
Nicholas gamer2 ani în urmă
Doamna de franceza rata nu prea înțeleg de la ea
Juan Derecho
Juan Derecho6 ani în urmă
O mizerie de oameni , vechiul stil mafi-comunist ..incepand cu DOAMNA DIRECTOARE care iti vorbeste de sus, rastit cu tenta de ¨du-te dreaq ce cauti aici¨.
Am venit sa-mi incriu copului la scoala inca de anul trecut si au spus sa venim dupa data de 1 Septembrie ¨ca atunci se fac inscrierile¨, am insistat la telefon, ne-am prezentat personal inainte si dupa data de 1 Sept , iar DOAMNA DIRECTOARE in ultima faza ne trimite la ministerul invatamantului....stiti dumneavoastra tertipul ¨ping-pong¨ .Iar acolo ne informeaza ca sa facem un dosar unde sa-l prezentam la scoala dorita ...precizand ca cei de la scoala au autorizatia de a trimite dosarul..(adica daca DIRECTOAREA nu are chef de lucru...bine ..daca nu, trebuie tu sa-i trezesti interesul .... material probabil) . Doamna nu are timp sa te informeze corect despre procedura corecta ...de o instiintare la avizier nici vorba. Barem sa srie afara negru pe alb nu va deranjati sa mai intrebati nu avem locuri decat pentru ...cine vrem noi.
Mi-e scarba ......au trecut atatia ani de cand sa schimbat regimul comunist..dar comunistii au ramas, aceleasi mutre acre care atunci cand ceri ajutorul intr-o problema ce ei ar trebui sa ti-o rezolve pentru care sunt platiti . Daca mie, unui adult iti vorbeste in halul asta mizerabil ...apoi unui copilas, nici nu vreau sa ma gandesc .
RUSINE.RUSINE.RUSINE .
Sa stati linistita ca nu va mai deranjam. Nu imi las eu copilul pe mainile voastre.
Relaxing Music and Video Nature
Relaxing Music and Video Nature7 ani în urmă
Profesor de limba franceza Rata Tania ameninta copii,ii umileste,ii jigneste,si ii loveste.La fel si profesorul de desen Pitu Petre Daniel.Cine nu crede sa mearga la aceasta scoala si sa intrebe de ce profesor Rata Tania a fost bagata in comisia de etica si de ce a fost mutata de la clasa 8B iar profesor Pitu Petre Daniel a fost bagat in consiliul de administratie al scolii si mutat deasemeni si dansul de la clasa 8B.Deasemeni pe numele celor doi profesori au fost deschise dosare penale ,Martori?Toti elevii clasei 8B.Recomandari:Daca nu aveti posibilitatea optarii pentru alte scoli,intrebati regulat copilul cum este tratat de profesori.In scoala aceea sunt destui profesori de nota 10+ dar pentru unii frustrati intreaga scoala este discreditata.Nota 2 pentru conducerea scolii care desi un elev a fost izbit in sala de curs de tabla, catedra,dulap si usa ,nu a anuntat nici parintii ,nici asistenta medicala,nici politia pe care a anuntato parintii(adica eu personal).Conduucerea scolii incearca sa ascunda mizeria sub pres si sa puna "patura pe tambal"iar masurile de preintampinare a eventualelor evenimente de acest gen sunt,citez"propunerea achizitionarii unui sistem de bruiaj si depistare a telefoanelor mobile"si "fapta elevului de a posta pe usa clasei a unor articole din lege in care sa fie aratate drepturile copilului ,sunt considerate instigare impotriva profesorilor"
Rancaciov Mata
Rancaciov Mata2 ani în urmă
Profesoara de tehnologie Lavinia Rău notează elevi după preferințele ei,nu predă la oră, și mai important nu explică nimic elevilor și chiar îi insultă..
Locații recomandate