/Bucuresti/Scoala

Art Music

Strada Icoanei 65A, București 020455, România

Art Music
Scoala
4.9
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W6+V3 București, România
+40 734 817 187
cursuri-canto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Schwab-Chesaru
Maria Schwab-Chesaru2 ani în urmă
Foarte frumoasa scoala aceasta de canto! Toti profesorii sunt EXCELENTI si invata copiiibmai bine ca oricine! De exemplu... Eu sunt inscrisa la aceasta minunata scoala de aproape 3 ani. Vocea mea s-a schimbat FARA GLUME!!! Ma simt ca o cantareata! 1000/10!!
Alex Nedelcu
Alex Nedelcu4 ani în urmă
Vorbim de cea mai buna scoala de canto pe care o poti gasi in Bucuresti, fara indoiala. De la primul contact, in online, afli exact ce vei invata si la ce sa te astepti cand ajungi la scoala. Dar experienta odata ajuns acolo depaseste asteptarile cu mult. Echipamente audio de calitate, profesori bine pregatiti si rabdatori, mult knowledge si o atmosfera de prietenie si colegialitate... intre artisti si mici artisti in devenire. Este cu siguranta locul potrivit pentru cei care isi cauta vocea, muzical, dar si personal.
Cornel Munteanu
Cornel Munteanu4 ani în urmă
Scoala de canto “ArtMusic” este unul dintre acele locuri care te fac sa te simti ca acasa. Profesori speciali cu o tehnica desavarsita, care iti vor fi alaturi pe tot parcusul evolutiei. Atmosfera este primitoare, iar de la primul pas pe care il vei face in aceasta scoala iti vei da seama ca vei lucra cu niste oameni profesionisti. Recomand cu drag!
Bianka
Bianka4 ani în urmă
Art Music este, fara indoiala, cea mai misto scoala de canto! E o placere sa vii la ore, atmosfera si ambientul sunt perfecte, profesorii sunt mai mult decat minunati, iar modul lor de predare te face sa vrei sa inveti cat mai multe. In concluzie, Art Music reprezinta o experienta care merita incercata si care nu dezamageste din niciun punct de vedere!
Matei Cristian
Matei Cristian4 ani în urmă
Un loc superb plin de profesori devotati si profesionisti! Am evoluat extraordinar in 2 ani de zile si asta datorita echipei fantastice din Art Music ce m-a ajutat sa trec peste toate obstacolele! Recomand cu cea mai mare placere!
Cerasella Raducan
Cerasella Raducan4 ani în urmă
Art Music este sinonimul profesionalismului. Profesorii scolii sunt dedicati, deschisi, au muuulta rabdare si sunt sinceri (lucru pe care ti-l doresti, daca vrei sa ai o imagine reala a stadiului in care te afli si daca vrei sa evoluezi).
Andreea Ciocoi
Andreea Ciocoi4 ani în urmă
Scoala de canto Art Music este centrul oamenilor minunati si a artei. Echipament performant, tehnica vocala de actualitate si oameni frumosi, calzi. Art Music mi-a deschis drumul catre o cariera minunata!
Ionita Dana
Ionita Dana4 ani în urmă
M a intampinat in aceasta scoala de canto dupa care tanjeam demult o atmosfera calda si prietenoasa ,oameni profesionisti si dedicati;daruiti meseriei lor,echipamente performante .Pentru mine este o oaza de liniste si relaxare,un coltisor de rai muzical unde imi doresc sa petrec cat mai mult timp❤!Va recomand cu toata increderea Art Music,locul perfect pentru slefuirea si imbogatirea aptitudinilor muzicale ,alaturi de o tehnica precisa predata de profesori atenti la nevoile elevilor sai,creativi si extrem de rabdatori🤗
Locații recomandate