/Bucuresti/Scoala

Școala Gimnazială Nr. 119

Strada Almașu Mic 4, București 040951, România

Școala Gimnazială Nr. 119
Scoala
4
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93MV+2W București, România
+40 21 450 4071
scoalagimnaziala119.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
M4ria
M4ria2 ani în urmă
imi place sa miros apa
apa miroase frumos
CRISTIAN PARASCHIV GRIGORE
CRISTIAN PARASCHIV GRIGORE2 ani în urmă
Școala Gimnazială nr. 119 este cea mai bună școală care am întâlnito vreodată și o recomand tuturor.
Sandu Ady
Sandu Ady4 ani în urmă
O școală cu tradiție, unde dascălii sunt pasionați de meseria lor, unde se desfășoară un intens și susținut proces instructiv- educativ. Elevii au câștigat multe concursuri în diferite domenii. Ne mândrim cu săli de clasă spațioase, cabinete, laboratoare, sală de sport. Se desfășoară ore suplimentare și gratuite de meditații la lb română, matematică. Se desfășoară cursuri de limba engleză și se susțin examene. Profesorii sunt foarte bine pregătiți și dedicați acțiunilor educative. Periodic au loc târguri: de Crăciun, de Mărțișor, de 1 Iunie. De asemenea, se realizează serbări cu diferite ocazii, programe artistice.
Alexandru Costache
Alexandru Costache4 ani în urmă
O școală care ar putea fi foarte bună dacă elevii și părinții nu ar da vina pe profesori și dacă s-ar apuca să aprecieze munca acestora. Profesorii sunt în mare parte dedicați învățării elevilor, cu mici excepții, dar este doar vina elevilor pentru ceea ce se spune de rău. Eu am fost elev în această școală în clasele I-VIII și am observat tot. Ceilalți elevi nu văd că profesorii chiar se străduiesc, probabil pentru că nu le convine să-și asume vina. Puteți întreba profesorii atunci când nu înțelegeți ceva, ei vă vor explica din nou, unii chiar reprezentând în realitate geometria, fizica sau alte lucruri. Puteți cere și sfaturi despre viață, despre viitorul vostru, ei vă vor sfătui și susține. Profesorul este cu siguranță cel mai bun prieten al elevului, dar cea mai mare greșeală este că este considerat fix opusul, atât de copii, cât și de părinți. Ce am remarcat eu: profesorii de care auziți că sunt foarte răi sunt, de fapt, cei mai buni și dacă îi ascultați fără să îi urâți și respectându-i, vă puteți ridica până oriunde vreți să ajungeți. Succes următorilor elevi ai acestei școli și vă rog ascultați-mă: nu profesorii sunt de vină (și rețineți că v-o spune chiar un elev).
Stefan
Stefan5 ani în urmă
Profesorii plictisiti si peste 80% din cadrele didactice sunt trecuti de pensie
Demelza diana constantin
Demelza diana constantin5 ani în urmă
O scoala unde se cer foarte multi bani pentru excursii si activitati fara sa gandeasca nimeni ca poate familia face eforturi sa dea un pachet copilului. Si daca refuzi, ti se spune ca asa ceva este o activitate scolara.
Cami Chivu
Cami Chivu6 ani în urmă
Fetita mea a invatat la aceasta scoala ,profesorii sunt 80%interesati ,daca este un copil bun reuseste cu brio mai departe.Se cere respectarea uniformei si se interzice telef.mobil .m fost multumita de aceasta unitate de invatamant.
Balamuc Papuc
Balamuc Papuc2 ani în urmă
Profesorii sunt niște bulangii(cu mici exceptii),care te fac prin notele mici sa te apuci de meditatii,crescandu-ti brusc notele și media dupa începerea acestora.Exista si profesori ok,dar in mare parte sunt dupa interes sau alții sunt trecuți de peste 50 de ani.Colectivul este slab spre ok.
Eu o sa vizitez doar mecanicul dupa 8 ani de scoala!!!🤎
Locații recomandate