/Bucuresti/Scoala

Colegiul Național "Grigore Moisil"

Bd. Timișoara 33, București 061309, România

Colegiul Național "Grigore Moisil"
Scoala
4.4
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GR+JF București, România
+40 21 413 2696
moisil.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Hristea ANCA-MARIA
Hristea ANCA-MARIA2 ani în urmă
O scoala de toata jena, la care admiterea in clasa a V a se face pe "sprânceana". Copii eminenti, eliminati cu note foarte mici pentru ca redactarea rezolvarilor subiectelor de catre eleviii inscrisi la admitere nu se aseamana cu cea a profesorilor care fac meditatii. RUSINE! Copii olimpici eliminati de politici ingrate ale scolilor din Romania!
Genny sea
Genny sea2 ani în urmă
Un colegiu cu renume, cu regim strict de învățare.
Mariana stancu
Mariana stancu4 ani în urmă
O scoala unde putine "genii" intra si mai putine ies in ultima vreme a se vdea cum au scazut notele de la capacitate respectiv BAC. Anul acesta la admiterea in clasa a V-a s-a dat un exercitiu la mate care era cotat cu 25 pct confirmat de profosorii de specialitate ca fiind de nivel copil olimpic final de clasa a V-a! Aceste subiecte sunt facute de profesorii din scoala si sunt date unele similare daca nu chiar cele de examen numai acelor copii care cotizeaza si fac meditatii cu acesti profesori dupa care vin si cu ceva consistent "la plic" pt onor conducere! RUSINE acestei scoli asa zise EUROPENE!!! a se vedea pe site atat subiectul cu pricina ex 4 la mate, cat si punctele date dupa contestatie. cum e posibil ca unui elev sa ii dai 26,50 pct la mate dupa contestatie????? o lucrare de 70 pct e de atatea si una de 96 e aproape fara greseala dupa mintea mea. Oricum s-a dat la greu intre 9 si 12 pct in urma contestatiilor la mate zic pt ca la romana e interpretabil si nu poti fi obiectiv. Si copilul meu a luat 4 pct dat nu au fost suficiente sa acopere cele 25 lipsa de exercitiul pe care va fi capabil sa il faca peste 1 an! Comparativ cu alte colegii cu asemenea pretentii acesta a demonstart ca nu se respecta abordand asfel admiterea la clasa a V-a! Pe parcurs daca nu esti "geniu meditate din interior" nu lucreaza nimeni cu tine la nivelul clasei asa cum ar trebui. RUSINE!
Multifandom Fangirl
Multifandom Fangirl5 ani în urmă
Este un liceu foarte îngrijit. Toate celelalte licee din București sunt lăsate așa cum au fost construite, dar CN Grig. Moisil este renovat și foarte frumos.
Radu Niculae
Radu Niculae6 ani în urmă
Liceul nr. 33 din Drumul Taberei a fost fondat in 1965. In 2017 parea destul de ingrijit (cel putin exteriorul), avea chiar rastel de biciclete.
Arthralon
Arthralon6 ani în urmă
Liceu ok. Are dotari bunicele, dar ar trebui sa fie puuutin mai curatel (sa nu mai aiba ce cauta gunoaie la intrare, si clasele - peretii claselor in special) Ma bucur ca e amenajat cu loc de biciclete. Cat despre calitatea predarii, sunt multumit. Recomand.
Nicole raducu
Nicole raducu6 ani în urmă
Felicitari conducerii si colectivului profesoral pentru pastrarea unui nivel de transmitere a informatiilor catre copii la nivel formativ de exceptie , contrar unui sistem de invatamant bolnav !
Mariana georgescu
Mariana georgescu2 ani în urmă
O apreciere deosebita pentru dna Avram, atat pentru nivelul performant si stilul captivant si apelator la gandire complexa pe care îl are la clasa predand limba română, cât și pentru implicarea, empatia, responsabilitatea din calitatea de dirigintă a clasei. Fiica mea are multe amintiri despre momente absolut speciale alături de colegi si de dna diriginta. În plus, în contexte atipice- cum ar fi organizarea Bac-ului in conditii de pandemie, liceul s-a organizat impecabil iar dna Avram a fost alaturi de tinerii nostri absolut la fiecare pas, usurand multe din grijile noastre ca părinți. Toată stima!
Locații recomandate