/Bucuresti/Scoala

Inspectoratul Școlar Bucureștean

Strada Icoanei 19, București 020451, România

Inspectoratul Școlar Bucureștean
Scoala
3.3
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V5+G3 București, România
+40 21 210 7535
ismb.edu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adriana Aureliu
Adriana Aureliu2 ani în urmă
Am telefonat luni, mi s-a spus sa vin miercuri, dupa orele 12, sa ridic un certificat de Definitivare, care imi trebuie la dosarul de angajare! Vin miercuri dupa orele 12, mi se spune sa vin luni .... 😒 Oare timpul nostru nu este pretios???
Irina Sir
Irina Sir2 ani în urmă
Poate mai și actualizati mizeria asta.
Poate cineva și rasp la nr de tel pe care îl aveți la contact.
Sau probabil sunt cafelele și țigările prea multe.
Micky m
Micky m2 ani în urmă
La inscrierea la gradinita e haos anul acesta, ce facem cu copiii respinsi? Nu ne ati anuntat la timp etapa 2 de inscriere care oricum nu are locuri daramite 3. Ne platiti taxele la privat ca altceva nu avem ce face! Rasundeti la telefon sau dati va demisia!!! Suplimentati locurile la gradinite si verificati proprietarii ca bucurestenii nu au loc de chiriasi!! Noi va platim taxele locale si la buget
Mihai Florin
Mihai Florin2 ani în urmă
Haos in organizarea inscrierilor copiilor la grădinite in Municipiul Bucuresti.Fiecare grădinită este organizată după cum vor directorii de grădinite(nu sunt Afisiere-Panouri de informatii la intrarea in grădinite, unele au altele nu au sau contin informatii insuficiente, personalul specializat nu este disponibil pentru a da informatii parintilor care vor să-si aducă copii la grădinită)
Pe site-ul ISMB(si nici la Afisierul grădinitelor) nu este afisat nr de locuri disponibile rezultate din etapa 1.Deci in etapa 2 de inscriere la grădinită cum poti depune dosarul dacă nu ti-l primeste nici o grădinită pentru că locurile disponibile s-au ocupat din etapa 1.
Repartizarea dosarelor respinse de către grădinite se face electronic de către ISMB pentru locurile rămase libere, dar ce fac cei care nu au putut să-si inregistreze dosarul pentru a fi repartizati elecronic de către ISMB.(nu poti depune dosarul pentru că nici o grădinită nu ti-l inregistrează pentru că nu mai au locuri disponibile-deci nu poti avea dosarul in baza de date a ISMB pentru o eventuală repartitie dacă apar locuri disponibile la o grădinită)
Caro Linka
Caro Linka2 ani în urmă
Atit de neserioși nu am mai intilnit, sun de 2 săptămâni in fiecare zi sa aflu niste detalii,linie ocupata,sau nu răspund..ce exemplu dați?
Mai bine ați lasa parinti si elevii sa isi aleaga scoala unde le este comod nu voi sa arăți cu degetul ,si va ați da demisia toti ca nu sunteți în stare să răspundeți la un telefon nu sa mai faceti si altele...
Ramona Zamfirescu
Ramona Zamfirescu2 ani în urmă
Am trimis o adr. prin mail la registratura de 2 zile si nu am primit nici un nr de inregistrare! Am sunat de la ora 12,15 pana la 14,oo cand au program cu publicul si nu-ti raspunde absolut nimeni! 73 de telefoane date in acest interval, la secretariat general si registratura. M-am conformat notei expuse pe geamul ISMB si vad ca nu ne "tratam" in mod corespunzator!
Singurul om existent la birou in a raspunde la tel, este centralista.
Insotitorii documentelor cu valioare juridica si zecile de profesori, directori care intra in cladire au acces, iar ceilalti ce vor doar sa lase o adresa pe care sa primeasca un nr de inregistrare, nu pot intra. Daca tot intrati in contact cu oamenii, acestia au costume speciale si noi ceilalti, nu?!
Sa va fie rusine! Raspundeti macar prin mail-uri sau telefoane!
Anca Anca
Anca Anca2 ani în urmă
Nu raspunde nimeni la telefon.
Oana Kore
Oana Kore2 ani în urmă
Nu raspund la telefon, am sunat 3 ore in continuu de nenumarate ori mi-au inchis fara sa raspunda, au un program efectiv de gravide care nu este explicat, stampile nu se pun decat luni si miercuri, cer adeverinte la adeverinte si o multime de acte pentru o stampila ca sa iti puna bete in roate. Practic o multime de angajati inutili platiti de noi si pusi acolo de taticul de nasicul de amantul sau mai stiu eu ce. Este o rusine pentru statul roman
Locații recomandate