/Bucuresti/Scoala

Școala Gimnazială Numărul 113

Strada Parincea, București 077160, România

Școala Gimnazială Numărul 113
Scoala
3.7
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94RG+F3 București, România
+40 21 332 2347
scoala113.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gamming_DeLaA-La-Z
Gamming_DeLaA-La-Z2 ani în urmă
Doamna de Matematica Ivanovici Mirela se așteaptă să știm niste exerciții pe care noi nu le-am făcut cu ea și mai mult nu știe nici să explice. VA ROG FACETI CEVA!
Peach 06
Peach 062 ani în urmă
Cadrele didactice sunt general vorbind bune cu o mică excepție
Doamna Ciucu Gabriela nu s-a putut înțelege cu clasa mea din start și din acest motiv majoritatea dintre noi am ieșit din gimnaziu neștiind nimic din materia de a 6a-a 8a la fizică.
Acum dacă vine vorba de igienă, toalete sunt jegoase

Și în corpul B ușile de la băi nu se închid, trebuie ori să stai cu cineva să îți țină ușa sau s-o împingi cu piciorul.
Înainte de pandemie nu se găsea niciodată săpun la baie și pereții aveau niște pete.. suspecte..

Acum motivul adevarat pentru care am scăzut 2 stele este colectivul. Copiii din această școală sunt foarte răi unii cu alții și am trăit asta pe pielea mea, sper ca în timp să ajutați mai ales elevii de gimnaziu în a-i accepta pe ceilalți mai ușor.

Overall apreciez foarte mult cadrele didactice mai ales pe doamna de engleză Ruiu Florentina, doamna de franceză Eremia Oana și pe doamna de geografie Oana Dina, ele m-au îndrumat în a aprecia materiile lor cu adevărat și a excela spre partea de uman a programei
Alexia Neagu
Alexia Neagu4 ani în urmă
Școala nu ar fi așa rea dacă nu ar exista anumiți profesori,care după părerea mea nu ar trebui sa mai predea.De exemplu profesoara de fizica Ciucu Gabriela,profesoara mea,cariate cu adevărat probleme mintale.Sau profesorul de matematica Petrescu,un comunist cam de 60 de ani care încă nu a depășit perioada comunismului și care manifesta acest lucru la ore.Sau ar mai fi o profesoara de romană al cărui nume l-am uitat care înjură copii și care tipa la ei.Faceti oamenilor un control psihologic viitorilor profesori înainte sa îi angajați!!!Desigur,nu este vina școlilor ca sistemul de învățământ românesc este așa cum e,probabil și profesori,ca și noi elevi sunt sătui de el pana-n gât ca și noi...
Marius Daniel Sandu
Marius Daniel Sandu5 ani în urmă
Vă rugăm din suflet la ora 11:45 să deschideți porțile duble , azi a fost bătaie de joc ,am așteptat 10 minute in îmbulzeală că să putem ieși din școală.
Unii se chinuiau la propriu să intre în curtea școlii alții se chinuiau sa iasă.
Nu e posibil așa ceva.
Asta mai lipsea sa stăm la coada să ieșim din curtea școlii.
Rușine!
Iuliawls
Iuliawls5 ani în urmă
Frate ce aveti cu scoala sunt la ea si ea cea mai buna v-o recomand (a da si profesorii de engleza sunt cam naspa cu copii) in fine am o diriga atat de buna cu noi mjur e cea mai misto scoala ever nu ca celelalte de rahat
Aditza0
Aditza07 ani în urmă
Aceasta scoala este o rusine a invatamantului bucurestean . Profesorii nu stiu sa ajute copiii si sunt o rusine a invatamantului. Dragi parinti ai unor copii minunati ,nu faceati greseala sa duceti acolo copiii decat daca vreti sa ii jigneasca profesorii, sa ii ude cu apa in timpul orelor asa cum face profesoara de fizica CIUCU GABRIELA sau sa le apara note in catalog de care parintii sa nu stie.
Daca totusi ii duceti in aceasta scoala de tot rasul sa nu intrebe la ce pagina sa deschida cartea ca vor avea nota 2 .
Daca nu faceti meditatii cu profesoara de romana VOICULESCU copilul va avea 2 si 3 din motive necunoscute.
Si asa sunt majoritatea profesorilor care fac front comun in rautati.
Pacat ca exista aceasta scoala . EVITATI-O!!!!!!!
Naomi Rios
Naomi Rios7 ani în urmă
Este foarte urât la aceasta scoala! Copii sunt rasisti si profesorii sunt foarte răi cu copii care nu invata atat de bine ca ceilalti! Eu nu am mai putut sta la scoala asta! Profesorii te fac de ras in fata colegilor de clasa. Sa nu va aduceti copilul in aceasta scoala!
Roxana Maftei
Roxana Maftei2 ani în urmă
O școală cu profesori super. Ar mai trebui sa se investească în bunuri materiale pt elevi (hârtie igienica, imprimanta etc). Am stat din clasa I pana în clasa a VIII-a aici și chiar mi-a plăcut. Exista 2 terenuri exerioare de sport, o sala mare de sport interioara, laboratoare ok din punct de vedere al dotărilor etc.
Locații recomandate