/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Violette Style

Bdul Ghencea, Nr. 43B in incinta Ghencea Business Center) la, București 061344, România

Violette Style
Salon de infrumusetare
4.5
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28W+3W București, România
+40 31 425 4786
violette-style.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Florentina T
Florentina T2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!!!!
Am fost pt un decolorat si un vopsit si am plecat de acolo cu parul ars in procent de 90%.
Persoana care s-a ocupat a fost Andreea.
Inca de la inceput mi-a spus ca parul fiind vopsit negru de multi ani nu imi garanteaza nimic si i- am rapuns ca doresc sa-mi deschid culoarea parului si voi mai reveni in urmatoarele luni pana ajungem la culoarea pe care o voiam.
Acestea stabilite, s-a apucat de treaba. Mi-a pus in cap decolorantul si am stat la casca 15-20 minute, dupa acest timp a verificat parul si a decis sa-mi mai puna inca o tura de pudra decoloranta, acum cu staniol si iarasi 15-20 minute la casca umeda.
Dupa cele 2 sesiuni de decolorare (parul meu fiind foarte fin si subtire!!!), m-a spalat si apoi a aplicat ft multa vopsea si iarasi 15-20 minute acum la casca cu aer cald.
Apoi, spalat si coafat cu peria si la final a folosit placa. In timpul uscarii/coafatului ii cam ramanea peria in par. Dar, in final parul arara ft bine aranjat.
Sulpriza a fost la prima spalare cand am realizat ca parul este ars pe toata lungimea. Mentionez ca la spalare folosesc produsele profesionale recomandate in salon. Mai nou acum, masca de par wella este "prietena mea".
Per total parul trebuie tuns ft scurt, arata ca o matase de porumb deci pentru scos negrul din par nu o recomand pr Andreea, poate pt coafat.
Sigur, nu voi mai reveni la acest salon.

Multumesc pt raspuns.
Repet, atunci cand parul este coafat cu peria/placa, parul arata ft bine. Da, cand am plecat de la salon, parul era coafat si arata ft bine (ceea ce am si mentionat in postare). Pentru coafat, nu am ce comenta.
Dar, dupa ce imi spal parul cu sampon Wella profesional+masca si il usuc simplu cu uscatorul (sau il las sa se usuce singur), arata oribil. La varfuri arata ca matasea de porumb.
Pe scurt, daca ar fi sa repet aceasta experienta, nu as mai repeta-o.
Cat despre poze, ma astepatam sa le vad pe facebook.
Alina Bianca Dinu
Alina Bianca Dinu2 ani în urmă
Sunt extraordinar de incantata de noua culoare, de experienta avuta si de alegerea facuta. Dana este un hairstylist foarte rabdator, cu experienta (mai ales in colorimetrie), tehnica exceptionala (balayage) si o recomand din toata inima. Preturile sunt bune, colectivul are foarte mult bun simt iar fata de la receptie este o draguta. Am plecat foarte fericita de la voi si revin cat de curand. 5* pentru voi si 1000* pentru DANA!
Daniela Maria Radu
Daniela Maria Radu2 ani în urmă
Bună, nu va recomand să mergeți la acest salon în special la pedichiura la Flori, va întâmpină cu o atitudine non profesională, care vine la pachet ci înțepături, ciupituri etc! "Menegera"acestui salon are 12/13 ani...nu experiență, nu profesională... o stea este prea mult 0 merita
Adriana Badoi
Adriana Badoi2 ani în urmă
Amabilitatea personalului, experiența, condițiile din salon sunt de nota 10.
Maria condei
Maria condei2 ani în urmă
Am fost foarte multumita! In special ii multumesc lui Andreea , care s a ocupat de mine, am plecat de acolo mandra de șuvitele mele.Multumesc intregii echipe, multumesc Andreea.Cu siguranta voi revenii la Andreea!
Sardarescu Ciprian
Sardarescu Ciprian2 ani în urmă
Eu am fost de mai multe ori la frizerie și sunt în continuare mulțumit. Frizerița cu care am interacționat are 7 ani de experiență și se poate plia pe dorințele clienților. Măsurile împotriva Covid se respectă cu strictețe. În aceasta perioadă persoanele sunt primite doar cu programare pentru a nu se aglomera.
Black Unicorn
Black Unicorn2 ani în urmă
De la intrare am fost intampinata cu profesionalism si curatenie. Totul a fost curatat in fata mea: scaun, masa de lucru, toate instrumentele si ustensilele de lucru dezinfectate. M-a preluat Andreea pentru programarea pe care o aveam si tot ce pot sa spun este ca sunt FOARTE multumita de modalitatea ei de a lucra plina de profesionalism si atenta la fiecare detaliu. Cu siguranta o sa revin cu drag tot la ea pentru urmatoarele programari.
Ana-Maria Barac
Ana-Maria Barac2 ani în urmă
Cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac atat pentru o schimbare de look cat si pentru mentinerea si ingrijirea unghiilor.
Multumesc pentru tot acestui salon! De departe un salon de nota 10.
Locații recomandate