/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Academia "Elena Copăceanu"

Strada 23 August Nr.213, Otopeni 075100, România

Academia "Elena Copăceanu"
Salon de infrumusetare
3.5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H433+GM Otopeni, România
+40 31 425 0862
academiaelenacopaceanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta Doncescu
Nicoleta Doncescu2 ani în urmă
Nu recomand Cornelia Copaceanu!
Anca Botez Stefan
Anca Botez Stefan2 ani în urmă
Eu sunt persoana din imagine și sunt foarte dezamăgită de sprâncenele făcute de d.na Copaceanu Elena. Mi.au căzut pur și simplu ca un abțibild după câteva zile având în vedere ca am ținut toate recomandările date de dansa.Lipsa de profesionalism. Am vrut să îmi retuseze și a spus ca NU SE MAI POATE FACE NIMIC SI AM RAMAS CU GOLURI IN SPRANCENE. S.A LĂUDAT SI LA CONFERINȚA CUM CA A FACUT O PERSOANĂ ADICA PE MINE CU ALOPECIE. NICI MĂCAR NU A VRUT SĂ RASPUNDA LA TELEFON SA MA VADĂ
Elena Daneş
Elena Daneş2 ani în urmă
Am plătit 1000 RON acum câțiva ani pentru dermopigmentare sprancene. La plecarea din salon NU mi s-a eliberat bon fiscal motivând ca nu merge casa de marcat. Ulterior am solicitat sa mi se elibereze orice fel de dovada a plății însă fără succes. Am fost blocata pe rețelele sociale. Menționez ca sprancele mi le-a făcut însăși dna/ dsoara Copaceanu. Nu știu dacă în prezent a mai acumulat experienta sau și-a mai lucrat "mâna" dar la momentul respectiv a ieșit un rezultat total nesatisfăcător și asimetric. A trebuit sa fac minimum 4 ședințe laser sa scot ceea ce mai mult ajunsese sa ma urateasca și sa îmi schimbe expresia fetei. Mare grija în alegerea persoanei care va face tatuajul. Nu recomand!
Andreea Lorentz
Andreea Lorentz4 ani în urmă
M-am ales cu niste supersprancene si de data aceasta. Nemultumirea mea: programarile se cam decaleaza. Este a 2a oara cand astept 2h sa fiu preluata pt programarea facuta cu 3 luni in urma
Rafaelo rafaelo
Rafaelo rafaelo2 ani în urmă
Nu recomand aceasta academie !!!reclama multă,înveți foarte puține,iar când ieși de pe "băncile academiei" Nu știi ce sa faci...cu toate ca se specifica ca vei avea suport online nelimitat....vrajeala ,nici măcar nu se mai sinchisesc sa iti răspundă,după ce se vad cu saci în căruță pa și la revedere !aveți grija la ce școală va înscrieți pt cursul de baza ...eu personal am fost foarte dezamagit,cu toate ca spun ca sunt peste 30 de modele pt practica,abia dacă poți lucra pe 5 modele pt ca sunt prea multe fete la un curs și nici nu apuci sa faci prea multa practica,cât despre Antonia care și ea vrea sa fie un trainer acolo....doamne ferește....doamna respectiva este atat de plina de ea și atat de repezit nici măcar nu are răbdare cu fetele....plătești o suma destul de importanta iar în schimbul ei primești ceva informați și sa nu uitam ca primești și un aparat care este o facatura din China la care doar au schimbat numele,dna Copaceanu îl vinde cu 4500 de lei oar de pe internet originalul este cu 200 de euro...patetic....
Stela Timis
Stela Timis2 ani în urmă
Buna,sunt PMU-artist de 5 ani,dupa mai multe cursuri in domeniul acesta,am simtit ca nu este suficient si am vrut sa imi imbunatatesc tehnicile de lucru.
M-am documentat foarte mult inainte sa aleg,pentru ca am vrut profesionalism.
Am ales Academia Elena Copaceanu,pentru ca imi plac tehnicile de lucru,faptul ca sa lucreaza pe foarte multe modele umane,ceea ce iti ofera increderea si siguranta sa lucrezi in salon,imediat dupa curs.
Am apreciat implicarea Elenei si a echipei sale,de 8 ore pe zi,timp de 11 zile,cat a durat specializarea aleasa de mine,faptul ca am invatat de la mai multi traineri,toate tehnicile de PMU.
Implicarea si profesionalismul de care au dat dovada,au fost mult peste asteptarile mele.
Recomand cu incredere,atat persoanelor fara experienta in PMU cat si persoanelor care lucreaza in domeniu si vor sa faca o formare profesionala in adevaratul sens al cuvantului.
Astept cu nerabdare sa imi pun in practica noile cunostinte si sa rervin pentru urmatoarele specializari.
Multumesc Elenei si intregii echipe.
Va pup!!! 🤗
Anca Ene
Anca Ene2 ani în urmă
O echipa dedicata de profesioniste cu ani de experienta in spate si asta se vede - de la felul in care îți explica tot ce presupune sedinta de micropigmentare si abordarea profi din cabinet - cu deschidere si onestitate, fara false iluzii impachetate frumos, pana la partea de comunicare post procedura. Sprancenele arata impecabil chiar si dupa 3 ani, culoarea este foarte putin estompata, dar asta stiam deja, insa forma sprancenelor, grosimea lor si tipul de tehnica propuse de Elena mi-au transformat intr-adevar chipul si ma avantajeaza 100%. Concluzia: o experienta pe care o recomand cu toata increderea!
Calin Bocanici
Calin Bocanici2 ani în urmă
Am frecventat cursul de dermopigmentare din cadrul academiei din dorința de a intra în acest domeniu cu cea mai bună pregătire, și trebuie să precizez că experiența pe care am avut-o aici a fost peste așteptări, atât din punct de vedere teoretic și practic, cât și al ambianței plăcute pe care această super-echipă o oferă. Nu pot decât să recomand cu încredere serviciile academiei oricui dorește să pornească pe acest drum sub îndrumarea unor profesioniste cu experiență și rezultate de cel mai înalt nivel.
Locații recomandate